Almanya'da Müslüman Göçmenlere Motosiklet Çeteleri Saldırdı

Geçtiğimiz yıl Almanya başbakanı Merlek 1 milyonun üzerinde müslüman göçmenin ülkeye girmesine izin vermişti.

Avrupada'ki terörist saldırıları ve yüz kızartıcı suçların ağırlıklı olarak bu göçmenler tarafından Avrupa’nın birçok ülkesinde gerçekleştirilmesi ile birlikte ülke genelinde gelen göçmenlere karşı ağır protestolar baş göstermeye başladı.

Gelen birçok rapora göre sokaklarda tura çıkan Alman motosiklet çeteleri, göçmenlere saldırarak onları hastanelik ediyorlar.

Son olayda da 2 Pakistan göçmeni yaklaşık 20 kişiden oluşan bir motosiklet çetesi tarafından darp edilerek hastanelik edildi.

Köln’den gelen habere göre ise Rock müzik severlerden ve holiganlardan oluşan gruplar facebook üzerinden haberleşerek şehir meydanlarında toplanıp tabiri caizse müslüman göçmen avına çıkıyorlar.

Ekli dosyalar

• ALMANYADA-MUSLUMANLARA-MOTOSiKLET-CETESİ-SALDIRDI.jpg
    ALMANYADA-MUSLUMANLARA-MOTOSiKLET-CETESİ-SALDIRDI.jpg
    67.9 KB · Görüntüleme: 16,939
Moderatör tarafında düzenlendi:
Almanlar müslümanların evine saldırır, Rumlar sporcularımıza saldırır, Ukraynalılar taraftarımıza, ABD askerimize çuval geçirir, bizde seyrederiz, sonra iki hans bi natasha gördükmü foto çektirmeye çalışırız helal olsun bize

cxe

Ulke olarak muhtaca kucak acmak tabi ki boynumuzun borcu ama sahsi dusuncem Suriyeliler sehirlere bu kadar duzensiz dagilmamaliydi. Toplama kampi tarzi yerlerde atolye/fabrika gibi yerler kurulup isci gucuyle uretim yapilmaliydi. Hem insanlar uretmis olacak hemde saglikli, guvenli barinaklari olurdu. Fakat tablo cok aci, insanlari acliktan sokakta,sahillerde yasiyor para kazanmak icin hirsizlik, gasp yapiyor yeri geliyor cok uzulerek soyluyorum kucucuk kizlar namusunu satiyor. Biz bu insanlari kotu yola surukleyerek iyilik mi yaptik onu da bilmiyorum ama elin gavuru bizim gibi merhametli olmaz, en kucuk hatani affetmez

Hayatı bu dünyadan ibaret sanan insanlar cezalarını ebedi çekecekler

"Rock müzik severler ve holigonlardan oluşan" :sunny: Tamam bu insan(!)lar kötü davranışlarıyla bir çok kötü sözü hak ediyor olabilirler ama niye bu bilmem ne dinledikleri, bilmem ne grubuna üye oldukları zorla ekleme yapılarak servis ediliyor ki :S Türkiye'de de bolca örneği var bunun :silent:

Dünyadaki müslüman imajı beni bile rahatsız ediyorken onların nefret etmeleri gayet normal bir şey. Onlara göre hepimiz teröristiz. Bir zamanlar Brezilya'lı biriyle tanışmıştım, adam bana "Bizim buradan bakınca Suriye, Türkiye, Araplar, İran falan hepiniz aynısınız" demişti. Gerçi ben de ona "Bizim buradan bakınca da Kolombiya, Brezilya, Meksika falan hepsi aynı görünüyor" dedim ama adam haklıydı.

müslüman diye niye ayrım yapılıyor ?? . pakistanlının hepsi muslumanmı ? ayada dayak yiyen müslümanmı ?

tamam insanları sıkıstırmak dövmek gereksiz ama müslüman diye duygu sömürüsü yapmayın allah askına ya .

madem sürekli dayak yiyorlar ülkelerine geri dönsünler .

( bknz . SURİYELİLER DE MÜSLÜMAN AMA SENİN BENİM HAKKIMI YİYOR . DEVLET BENDEN ALIYOR O S.REFSİZLERE VERİYOR. BEN YILLARCA CALISIYORUM KPSS İCİN DANGALAKLAR ANINDA MEMUR OLABİLYOR . ÜNİVERSTEYE YILLARCA HAZIRLANIYORUM BU İT SÜRÜSÜ DİREK GİREBİLİYOR . ) ordada bu sekilde bise olmustur dmvmüşlerdir. iyi yapmıslar yakında bizde burdaki suriyeli gibi mültecileri tektek vurmaya baslarız .

Almanya gibi bir ülkede yaşasam ve şu yaratıklar benim ülkeme gelse ben de gitmeleri için elimden geleni yaparım.

Aslında bana göre karşındaki insanı, sırf kağıt üzerinde müslüman diye her türlü pisliğine, sahtekarlığına rağmen tolere etmek müslümanlığa sığmaz, ancak şu anda Türkiye en çok yapılan şey bu... Melek gibi adam adam hristiyan olsun tu kaka deriz, müslümandır pisliğin tekidir tek laf söylenmez, her zaman diğerine tercih edilir. Geçen gün konuşulan Suriye'linin dükkanında kaçak sigara satma mevzusu ve Zeytinburnu Belediye başkanının bunu savunması tam buna örnektir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------

Almanya gibi bir ülkede yaşasam ve şu yaratıklar benim ülkeme gelse ben de gitmeleri için elimden geleni yaparım.

https://www.youtube.com/watch?v=0dj9l3isIGc

Bu Avrupa çomarlarına zamanında masum Yahudilere Hitler ne uygulamışsa onu yapmak gerekir. Üstelik bu videodakiler masum da değiller. O çeteler keşke bunlara saldırsalar. ABD'de olsa o silah sıkan şerefsizi indirmişlerdi. Onların kültürlerine, geleneklerine tüküreyim.

Seko antilop_skul gibi arkadaşlarla aynı fikirdeyim bunlar kendi ülkelerinde mezhep ayrımı yapıp adam öldürüyor sonra gö... Sıkışınca hırıstiyan memlekete kaçıp ilgi bekliyor

Sağlam insan olsalar kendi devletine sahip çıkar kaçmaz

Hepiniz çok harika indanlatsınız adamların hrr birinin karakterine kadar bilgi saahibisiniz.terörist devletlerin hiç suçu yok.Ha orada yaşayan yerlileti de melek. Söylemeyi unutmuşum. Tebrik ediyorum.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Avrupa'daki İslam karşıtı hareket yeni değil.Müslümanlar,gurbetçilerimiz yıllardan beri oradalar.Kimisi uyum sağlıyor kimiside orasını değiştirip kendine uydurma çalışıyor.Yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile çoğu kişi,bazı cübbeli sarıklı tiplerin bar-kafe gezip içki içenleri taciz ettiğini,sahilde güneşlenen insanları şöyle giyinme böyle giyinme diye taciz ettiğinden sıkça bahsediyor.Üstüne'de "sözde" İslami terör örgütlerinin eylemleri tuz biber oldu.Bunların dışında çok yakın bir arkadaşımın akrabaları yıllardır Almanya'da yaşıyor ve hiç bir şekilde yerel halk tarafından rahatsız edilmediler.

Eğer bir yerde yaşıyorsan oraya uyum sağlayacaksın,insanların inancına,özgürülüklerine karışmayacaksın.Yoksa Avrupa'da kimsenin sırf Müslüman diye saldırıya uğrayacağını sanmıyorum.Ama inancını diğer insanların gözüne sokarsan,onlara da kendi inancını kabul ettirmeye dayatmaya kalkarsan,gittiğinde yerde suç işlersen,insanları taciz edersen,terör estirirsen şu haberdeki sonuçlar kaçınılmaz olur.İşin kötüsü bu olaylarda kurunun yanında yaş da yanıyor.Tabii ki de bu saldırıya uğrayan hepsi büyük ihtimal yukarıda saydığım tip insanlar değildir.

O yüzden kusura bakmayın ama Almanlara hak veriyorum.

Avrupa'daki İslam karşıtı hareket yeni değil.Müslümanlar,gurbetçilerimiz yıllardan beri oradalar.Kimisi uyum sağlıyor kimiside orasını değiştirip kendine uydurma çalışıyor.Yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile çoğu kişi,bazı cübbeli sarıklı tiplerin bar-kafe gezip içki içenleri taciz ettiğini,sahilde güneşlenen insanları şöyle giyinme böyle giyinme diye taciz ettiğinden sıkça bahsediyor.Üstüne'de "sözde" İslami terör örgütlerinin eylemleri tuz biber oldu.Bunların dışında çok yakın bir arkadaşımın akrabaları yıllardır Almanya'da yaşıyor ve hiç bir şekilde yerel halk tarafından rahatsız edilmediler.

Eğer bir yerde yaşıyorsan oraya uyum sağlayacaksın,insanların inancına,özgürülüklerine karışmayacaksın.Yoksa Avrupa'da kimsenin sırf Müslüman diye saldırıya uğrayacağını sanmıyorum.Ama inancını diğer insanların gözüne sokarsan,onlara da kendi inancını kabul ettirmeye dayatmaya kalkarsan,gittiğinde yerde suç işlersen,insanları taciz edersen,terör estirirsen şu haberdeki sonuçlar kaçınılmaz olur.İşin kötüsü bu olaylarda kurunun yanında yaş da yanıyor.Tabii ki de bu saldırıya uğrayan hepsi büyük ihtimal yukarıda saydığım tip insanlar değildir.

O yüzden kusura bakmayın ama Almanlara hak veriyorum.

modern hukukun mucidi iddiasındaki batı medeniyeti bu işi motosiklet çeteleriyle değil hukuk yoluyla çözmekle mükelleftir.
bizimkiler de adamlara hak veriyor, yine kronik kompleksler nüksetti.
evet türkler ve müslümanlar uyum problemi yaşamış, zaman zaman baş belası olmuşlardır ama motosiklet çeteleriyle sağlanan adalet adalet değil alman usulü at hırsızlığıdır ve hak verilecek bir tarafı yoktur.

lanetlemek maksadıyla yazmıyorum ama gözünüzde de böyle hastalıklı bir şekilde büyütmeyin reca ederim.
bu adamlar insan hayvanat bahçelerinin, kapitalizmin mucidi, kuzey afrika'nın, hindistan'ın, amerika'nın, avustralya'nın, kısaca tüm dünyanın canına okumuş adamlar,
kompleksleriniz nerede neye itiraz edeceğinizi şaşırtıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=deZ1xFuFswM

Son düzenleme:
Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
modern hukukun mucidi iddiasındaki batı medeniyeti bu işi motosiklet çeteleriyle değil hukuk yoluyla çözmekle mükelleftir.
bizimkiler de adamlara hak veriyor, yine kronik kompleksler nüksetti.
evet türkler ve müslümanlar uyum problemi yaşamış, zaman zaman baş belası olmuşlardır ama motosiklet çeteleriyle sağlanan adalet adalet değil alman usulü at hırsızlığıdır ve hak verilecek bir tarafı yoktur.

lanetlemek maksadıyla yazmıyorum ama gözünüzde de böyle hastalıklı bir şekilde büyütmeyin reca ederim.
bu adamlar insan hayvanat bahçelerinin, kapitalizmin mucidi, kuzey afrika'nın, hindistan'ın, amerika'nın, avustralya'nın, kısaca tüm dünyanın canına okumuş adamlar,
kompleksleriniz nerede neye itiraz edeceğinizi şaşırtıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=deZ1xFuFswM

Portakallı Ördek Tarifi

MALZEMELER

2 kg ağırlığında bir ördek
2 adet portakal
2 çorba kaşığı margarin
4 adet küp kesme şeker
1 çay kaşığı patates unu
1 çorba kaşığı portakal likörü
1 çorba kaşığı portakal marmeladı
1 çorba kaşığı şarap

HAZIRLANIŞI

Margarini bir tencereye koyup kızdırın. İçine temizlenmiş, tütsülenmiş, ayakları gerisine geçirilmiş ve tuzlanmış ördeği koyun. Bir tarafı kızardıktan sonra çevirerek, her iki tarafı da nar gibi oluncaya dek, 45-50 dakika fırında kızartın.
Diğer yandan bir portakalın kabuğunu soyun, çok ince doğrayıp, biraz su içinde haşlayın. Ikinci bir portakalın üstünü kesme şeker ile ovun, aynı şekeri ateşte sarımtırak bir renk alıncaya kadar eritin. Iki portakalın kabuklarını ve zarlarını çıkatın, dilim dilim kesin, sonradan süs olarak kullanmak üzere buzdolabında saklayın. Pişen ördeğin yağını tencereden çıkarın, aynı kaba şarap ve pıhtılaşması için patates ununu ilave edip, önceden karamel haline getiridiğiniz şeker, ince doğranmış ve haşlanmış portakal kabuğu, portakal marmeladı ve portakal likörünü ilave edin.
Ördeği, istediğiniz büyüklükte porsiyonlara bölün, salçayı ve süs olarak portakal dilimlerini kouyup sıcak servis yapın.

Irkçılığın ve sömürünün merkezi avrupa ve bahsedildiği gibi kapitalizmin mucidlerinden şaşırtmayan hareketler.
Sınırından geçirmemek için para ödemeyi göze alanlar, çelme ile düşüren muhabirler, kaçak göçmen avına çıkan eli sopalı gruplar... Kendi rahatları için tüm dünyanın başına belalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar