Almanya'da motosiklet

Merhaba,

1-2 ay içinde Frankfurt yakınlarına taşınacağım. Şu an transalp kullanıyorum ve gitmeden satmak zorundayım :pale: oraya gidince hemen motosiklet almak istiyorum fakat oradaki durumlar hakkında bilgim yok. Orada da buradaki gibi canlı bir ikinci el piyasası var mı? fiyatlara nereden bakabilirim? Kiralık motosiklet durumları nasıl? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese güvenli sürüşler.

http://suchen.mobile.de/motorrad/kawasaki-sportler-supersportler.html?useCase=SearchResult&isSearchRequest=true&pageNumber=25&__lp=25&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=13100&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&colors=GREEN&categories=SportsAndSuperSportsBike&lang=en

google translate türkçe satılık motor yaz almancaya çevir sonrada arat 2.el siteleri karşına çıkacakdır.

Sizin adınıza sevindim.O güzel yollarda, bilinçli ve kuralcı araç sürücüleriyle beraber motosiklet sürmek çok keyifli olacaktır. :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sen hele gel bu tarafa istediğin motor olsun.
Kolay iş :)

İzmir İl Temsilcisi
2nci el motosiklet sitelerinden alabilirsin arkadaşlar paylaşmış.

Burdaki fiyatlardan daha ucuz ve inanılmaz temiz motosikletler bulabilirsin.

Burada 12 -13 temizini bulmak mümkün olan fazer orada 2.500 euro .

Arada çok fark yok diceksin fakat türkiyede 13 milyarı 1 senede biriktiremezken orada belkide 4 ayda biriktiriceksin.

Ehliyetide almayada 1 ay süre zarfında alırsın.

Frankfurt'da motosiklet magazası yeni açıldı 1 tane olması lazım.

Ben de Nisan gibi Frankfurt'a taşınıyorum ve GSR'ımı satıp gideceğim.
Yalnız gerçek olan bir şey varki Coq ve Cem'in dediği gibi istediğin motor olsun,hem de oraların kaliteli yollarında,trafiğinde,virajlarında vs kullanmanın keyfi bir başkadır :)

bulursunuz çok rahat hemde her ne kadar hava muhalefeti tr kadar güneşli ve canlı olmasa da çok daha ucuza çok daha iyisini bulursunuz gidince internetten bakmak çok işe yarayacağını düşünmüyorum yine de aşağı yukarı fiyat bilgisi verir size şimdi galerilere hücumm :)

Hayırlısı olsun

http://www.autoscout24.com.tr/ bu site işini görür.

Burada motosiklet kısmını göremedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------

Sizin de yukarıda belirttiğiniz siteler ve başka sitelere baktım ortalama 3.500-4.000 € civarında güzel, temiz motosiklet var. Varadero'sundan, TDM, Hornet ve Ducati'sine kadar. Oradaki çalışma ücretlerine göre fiyatlar çok makul görünüyor. Artık gidince bir hesap kitap yapıp 2. el bir şeyler alacağım. Tarz değişikliği için naked ya da sport touring bakarım. İlginiz için teşekkürler

Türkiyeden daha ucuz olacağı kesin. Ama duyduğum kadarıyla Almanyada motosiklet ehliyeti almak baya masraflıymış.

Aprlia rs 250 :pale:

Almanya denilince aklıma hep rs250 geliyor. Amcamın rus komşusunda vardı, ne motordu arkadaş ya :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar