freshpide' Alıntı:gecmis olsun elint, umarim sagligina cabukca kavusursun.
yamaha bence en iyi spormotoru üreten sirket, hic sorunum yok ve buralarda cok tutulan marka, heleki r1 dedimmi millet adeta yol aciyo gibi :mrgreen:
burda millet daha cok yarispistlerine gider, gruplasma cok yaygin ve saglam (ozelliklede internetin sayesinde) bir cok yamaha degil yamaha r1 clulbleri ve forumlari var. piste gitmiyenler otobana degil, daha cok kücük sehirleri birbirine bagliyan, otobandan kücük tek seritli gidis gelisi olan yollari tercih ederler (bol virajlari yüzünden, bende onlardanim)
fireblade i bende göz önüne getirdim ama bu benim r1 i gorunce dupeduz vuruldum ve allaha sukur bugune kadarda kotu yonunu gormedim, tavsiye edebilirim yani
freshpide' Alıntı:eh yani okadar iller sayilmis, biz hic birine katilamiyoz :salut:
almanyadan katilan MTciler burda bil el kaldirin bakem :cherry:
bide mekan belirtilirse sevinirim :cat:
freshpide' Alıntı:gecmis olsun elint, umarim sagligina cabukca kavusursun.
yamaha bence en iyi spormotoru üreten sirket, hic sorunum yok ve buralarda cok tutulan marka, heleki r1 dedimmi millet adeta yol aciyo gibi :mrgreen:
burda millet daha cok yarispistlerine gider, gruplasma cok yaygin ve saglam (ozelliklede internetin sayesinde) bir cok yamaha degil yamaha r1 clulbleri ve forumlari var. piste gitmiyenler otobana degil, daha cok kücük sehirleri birbirine bagliyan, otobandan kücük tek seritli gidis gelisi olan yollari tercih ederler (bol virajlari yüzünden, bende onlardanim)
fireblade i bende göz önüne getirdim ama bu benim r1 i gorunce dupeduz vuruldum ve allaha sukur bugune kadarda kotu yonunu gormedim, tavsiye edebilirim yani
freshpide' Alıntı:elint:
honda yamahaya yetisemez dostum inan buna :cherry: :cat:
ELINT' Alıntı:honda yamahayı katlar dostummmbak rossi ye adam honda ile yarışırken hiç motorunda sorun çıkmadan ne güzel sampıyon oluyordu şimid geçti yamahaya adamın motorunda hep sorun çıkıyor yamaha ilk önce gitsin rossiye iyi motor alsın
bak ne diycem yaa ben 1000rr alcamya yakında onu geçici olarak rossiye veriyimde onunla yarışsın yaaa olmaz mı??
:queen: :queen: :queen: