[Almanya - MT]

eh yani okadar iller sayilmis, biz hic birine katilamiyoz :salut:

almanyadan katilan MTciler burda bil el kaldirin bakem :cherry:

bide mekan belirtilirse sevinirim :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm dostum hoşgeldin salı günü sende gel avrupa yakasının buluşmasına
senin motorla 20saate 2600km gelirsin bir yemek yer gidersin:queen: şaka
şaka nerede kalıyon almanyada ben 27yıl essende yaşadım döndüm 10yıl
önce tabiki almanyayı batırdıktan sonra:queen: darısı sizin başınıza

saol necdet abi ;)

biz de var gücümüzle o isle (batirma isi) mesguluz... vallah saka maka bi yana gelsemmi ? :D

galiba burda tek almanyadan katilan benim :(

Selamlar Hosgeldin.....

Bende Almanya Nürnberg denim 2 yildir burda calisiyorum, aynen Necdetin dedigi gibi Batirip geldik yani, 6 Ayda bi giris cikis yapiyorum....

Bizim Sitede Alman üye bilem var, burda calisiyor adi Noela bizim Intercom ( Levent) in Kiz arkadasi, abi durumlar degisti artik Almanlar gelip TC de calisiyor, yani burada Gastarbeiter ( Misafir isci ) oldu....
:pr:

Biri daha vardi Berlinden

way... gastarbeiter gardasim... hos gelmisin vatan-topigine. 15 sene bende kaldim alamanyalarda, kizlari yüzünden dönmek zoruma gitti :bounce: , bende kaptim birtanesini getirdim canim vatanima.:rendeer:

aramıza hoş geldin kardeş valla bizim site şöle bi aımanya gezisi yapsada bizde gelsek hep beraber buluşurduk ybr ile kaç saat çeker acaba almanya :mrgreen: :mrgreen:

mert ybr 125' Alıntı:
aramıza hoş geldin kardeş valla bizim site şöle bi aımanya gezisi yapsada bizde gelsek hep beraber buluşurduk ybr ile kaç saat çeker acaba almanya :mrgreen: :mrgreen:

Burdan izmire gideriz bi Sekilde ordan Gemi ile Izmir MT ile beraber italya Brindisi yada igomeniza yapariz, sonra karadan ver elini Almanya.....Bende 150 lik Scooterle ne giderim Beeee, 5 günde gider 1 gün kalir 5 günde Döneriz herhalde...:pr:

Soner DOST DARK la Konustum Kamp 100 Almanya olacak....

Muaahahaa neden olmasinki?? amac YOL varmak deyil... hem beni orda 4 gözle bekleyen 750 lik kawa mi alir dönerim... ahggghhh canim yandi... ayriiliiik ayriiliik yaman ayrilik, herbir derten... aman bosver...::blusssh:

hehe..

sizleri anladiysam arap oliim dermisim ;)

neyse hepimiz hosgeldik hosbulduk

allah kazasiz belasiz motor kullanmak nasip etsin

yahuuu bende RUSYADA MOSKOVAdayim..bende gurbetciyim..ama hic rus yok bu sitede yahuu...:))almanya buraya daha yakin atlayin gelin buraya..:)dostum bu arada hos geldin..:) bende gecensene bilefeld hannover duseldorf gezmistim.almanyayi..insallah bi daha gorusuruz..:)yolunuz ve fariniz acik olsun..

freshpide' Alıntı:
eh yani okadar iller sayilmis, biz hic birine katilamiyoz :salut:

almanyadan katilan MTciler burda bil el kaldirin bakem :cherry:

bide mekan belirtilirse sevinirim :cat:

yaa arkadaşım ne işin var tc de ben oraya gelmek için kendimi yırtıyom orda berlin kreuzberg ' de arkadaşım var nasıl yapsamda onun yanına gitsem diye kara kara düşünürken sen tc gelsem diyon yaa :queen: :queen: ya birde orda almandan çok türk varmış dogrumu??:queen: artık yakında ülkenin ismini batı almanya türk cumhuriyeti olcak:queen: yaa kabul edersen ben senin şu almanya mt katılabilirim oraya gelemiyorum. en azından mt'sine katılırım :queen:

berlin kreuzbergin 70% i türk, yani anliyacagin yakinda bizim olacak o topraklar :)

buyurun gelin hepimiz motosiklet.net olarak almanya turu yapariz ;)

Aramıza hoşgeldiniz..:rendeer: Gezi ve toplantılarınızı merakla takip edeceğiz.bol resimde isteriz.Almanyadaki dostlara selamlar.:cat: :cat:

freshpide' Alıntı:
berlin kreuzbergin 70% i türk, yani anliyacagin yakinda bizim olacak o topraklar :)

buyurun gelin hepimiz motosiklet.net olarak almanya turu yapariz ;)

güzel fikir arada 3000km civarı bir yol 4 tane gümrük ve süprizlerle dolu yollar ama sorun degil yine geliriz :):) bu arada freshpide sende berlin kreuzberg demisin.... birde bizim ülkedeki motor fiyatlarını görünce şok olmuşsun öyle bir yazını okudum . evet haklısın 2 ay önce adamalr %36 vergiyi basınca bizim motor fiyatlarıda sizinkine oranla 3/2 oldu işte aslında onun için yurt dışına taşınmak istiyom yaa sırf bu ülkenin vergileri( motora %36 benzine 4 günde bir %3-4 vs..... ) yüzünden bu ülkeden uzaklaşmanın yollarını arıyom. merak ettim yaa sizin orda benzin fiyatı şuan kaç euro :):):) ayrıca aldıgın yamahanın fabrika satış fiyatı ne (plaka vergileri felan hariç sadece yamaha bayisine verdigin para)

ELINT' Alıntı:
güzel fikir arada 3000km civarı bir yol 4 tane gümrük ve süprizlerle dolu yollar ama sorun degil yine geliriz :):) bu arada freshpide sende berlin kreuzberg demisin.... birde bizim ülkedeki motor fiyatlarını görünce şok olmuşsun öyle bir yazını okudum . evet haklısın 2 ay önce adamalr %36 vergiyi basınca bizim motor fiyatlarıda sizinkine oranla 3/2 oldu işte aslında onun için yurt dışına taşınmak istiyom yaa sırf bu ülkenin vergileri( motora %36 benzine 4 günde bir %3-4 vs..... ) yüzünden bu ülkeden uzaklaşmanın yollarını arıyom. merak ettim yaa sizin orda benzin fiyatı şuan kaç euro :):):) ayrıca aldıgın yamahanın fabrika satış fiyatı ne (plaka vergileri felan hariç sadece yamaha bayisine verdigin para)

ordan buraya olan yok Tam motorcular icin yapilmis gibi, o sorun olmasa gerek, yeterki rüsvet icin yeterli paran olsun, yolboyu rumenler, bulgarlar vs. komsi ver 10 mark komsi ver 10 mark diye diye burnumuzdan getirdiiler :farao:

abi ben berline 400km olan bremendeyim, kuzey almanyada (berlin dogusunda) ve sifir yamaha r1 bayiisinde 13500 € kadar vede internetden alirsan 12000 e bile var, 1 litre süperbenzini aliyim dersen 1,35€ ini alirlar, yani türkiyeden ucuz.

senin bindigin motor hangisi ? ve rize ve civarlarinda motorla tour yapma olayi nasil ? yani yollar motorsikletle geziye cikmak icin elverislimi (hizli virajli) ?

sen burayi, bense daha cok orayi merak ediyoz ha :)

freshpide' Alıntı:
ordan buraya olan yok Tam motorcular icin yapilmis gibi, o sorun olmasa gerek, yeterki rüsvet icin yeterli paran olsun, yolboyu rumenler, bulgarlar vs. komsi ver 10 mark komsi ver 10 mark diye diye burnumuzdan getirdiiler :farao:

abi ben berline 400km olan bremendeyim, kuzey almanyada (berlin dogusunda) ve sifir yamaha r1 bayiisinde 13500 € kadar vede internetden alirsan 12000 e bile var, 1 litre süperbenzini aliyim dersen 1,35€ ini alirlar, yani türkiyeden ucuz.

senin bindigin motor hangisi ? ve rize ve civarlarinda motorla tour yapma olayi nasil ? yani yollar motorsikletle geziye cikmak icin elverislimi (hizli virajli) ?

sen burayi, bense daha cok orayi merak ediyoz ha :)

ya buranın dogası süper gelelim yollarına şimdi dogu karadenize otoban yapılıyor ve yollar süper fazlada trafik yok. yol inşaatının 4/3 bitti gibi inşaat tamamlandıgında yollar resmen yarış bisti olacak . burdaki motorlu gruplar falza aktif degil genelde hep ufak motorlar var az sayıda bunlarda öyle grup felan olamıyorlar. yani organizasyon sorunu var bana gelince benimde 4 ay önce 99 model bir kawasaki zzr1 im vardı:salut: ve bir tünelin için de giderken nasıl oldugunu hala anlayamadıgım bir şekilde:silent: ön teker kilitlendi ve tabi motor bir yanda ben bir yanda baya bir takla attıktan sonra motor hurda bende hurdaya yakın bir durumdaydım 1 ay sonra ancak ayaga kalkabildim ve şimdi bana motor yasak. ama yakında ikna edip bir 1000rr almayı düşünüyorum. bu arada nasıl yamahadan nasıl memnunmusun sorun çıkardımı ? sizin orda gruplar nasıl sizdede organizasyon sorunları yaşanıyor mu??:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar