Allah'ın izniyle siyah honda cbr 125cc aldim :)

bugun 4.850 ytl satın aldım istanbul istoç bagcılardan.. pazartesi motoruma binip tadını çıkarmayı düşünüyorum darısı isteyen arkadaşlarımızın başına. 1 hafta sonra uzun yola cıkıcam zaten ona denk gelmesi için biraz acele ettim. birtane kilit aldım 55 ytl lazer marka kask aldım 125euro 050046-P halka içerisinde E6 altındada 051-0268 yazıyor umarım standartların altında bir ürün degildir anca bu kadarına limitim yetti..1.450 kg agırlı kaskın :)) şimdi kontrol ediom yalan yok.. fazla görgüsüzlük etmim heyecanımı sizle paylaşıyorum.. saygılar.

Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı olsun....

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan ve forumlarda yeni başlayanlar için açılan konuları takip et ben öyle yaptım harbiden çok faydalı bilgiler var

hayırlı uğurlu olsun Allah c.c. kazasız günlerde kullanmayı nasip eylesin. hep güzel yerlere güzel haberleler le git inş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun CBR 125 ciler kervanına hoş geldin......................

güle güle, kazasız belasız kullan.. bende ondan almak istiyordum, kısmet olmadı :( sevindim adına..

zaten 1 aydır baştan sona okuyorum :) ilkin bilgi motoru bilgisiz alma gafletinde bulunmam :) kimsede bulunmasın derim.. iyi dilekleriiniz için cok teşekkürler kardeşler.

fazla görgüsüzlük etmim heyecanımı sizle paylaşıyorum.. saygılar.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
ALLAH (CC) kazadan beladan muhafaza eylesin. amin.
görgüsüzlükle hiç alakası yok yazdıklarının.
o ilk heyecanı sanırım hepimiz yaşamışızdır. ve ne delilikler yapmışızdır...
çok güzeldir o ilk'in heyecanı.
çooookkk... :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar