Allahima sukur...Yurudum..

Dostum Geçmiş olsun çok üzüldüm

yeni Bu siteye üye oldum

işşallah Koşarsın ve Motosikletinle gezersin

Dostum Geçmiş olsun çok üzüldüm

yeni Bu siteye üye oldum

işşallah Koşarsın ve Motosikletinle gezersin

Amin hosgeldin diyim bende size
Kasksiz korumasisz ve ehliyetsiz ruhsatsiz aslaaaa..
Bi insan kolay yetismiyor gercekdende...
Sevgiler...:rendeer::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun dostum

Bu gece itibariyle tamamen koltuk degneksiz duzgun 2 adim attim normal yuruyus adimi sekme filan yok.....Sukurler olsun Allaha sukur kontrol 10 unda ve kontrolden once kaslarim kuvvetlenmis...Bakalim doktorum kizacakmi yine...

Bu gece itibariyle tamamen koltuk degneksiz duzgun 2 adim attim normal yuruyus adimi sekme filan yok.....Sukurler olsun Allaha sukur kontrol 10 unda ve kontrolden once kaslarim kuvvetlenmis...Bakalim doktorum kizacakmi yine...

Yarışa varmısın.. :cherry: Çok çok geçmiş olsun..
kiss.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeş çok büyük geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun allah acil şifalar versin

çok sevindik bu duruma dostum...sen eve tıkılcak adam değilsin ...:)
Aynen ya sagolasin can kardesim...:rendeer:
Yarışa varmısın.. :cherry: Çok çok geçmiş olsun..
kiss.gif
herturlu degnek yarisina varim...:rendeer:
kardeş çok büyük geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun allah acil şifalar versin
Cok sagolasin Allah kimselere gostermesin...:rendeer:
en kısa zaman da iyileşip aramıza dönmen dileğiyle ...

Amin...:rendeer:

Sevindim dostum, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle. Kocaeli caddeleri özlemiştir seni, bende terk etmek zorunda kaldım; senin görevi devralma vaktin geldi. İyi haberlerini bekliyoruz.

Heyyttt beee:mrgreen: daha duuurrr inşallah "Bu gün şöyle mahalleyi turladım geldim" gibisindende başlık açacaksın artık sağlık trenine binmişsin sen dostum istasyon istasyon geçeceksin sağlığına kavuşma aşamalarını ve en sonunda Sağlıklı güzel günler istasyonunda ineceksin inşallah.Eminiz bundan biz:cat: eşinin ve senin ii haberlerinin devamını bekliyoruz.Habersiz koyma bizi emi:rendeer:

Dostum çok geçmiş olsun,eşine de acil şifalar diliyorum beterin beteri vardır Allah daha beterlerinden seni ve tüm sevdiklerini korusun,başından geçen olay çok çok üzücü inan şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sen şanslılar arasındasın ayağa kalkmış ve adımlarını yavaş yavaş atmaya başlamışsın ne mutlu sana...

Geçmiş olsun dostum...
Eskisi gibi aktif olamıyorum sitede. İnan kaza haberini de iyileştiğinde aldım. Bu tıpkı şuna benziyor birinin bana sana iki haberim var biri iyi kötü demesi gibi.. Önce iyiyi söyleyeyim artık yürüyorum :) kötüsü çok büyük kaza geçirdim :(... her neyse Allah tekrarını nasip etmesin. Büyük geçmiş olsun..

Süper sevindirici haber....Tekrar geçmiş olsun..Koştuğun zaman da mesaj at lütfen...Eşine de acil şifalar!!!

:rendeer:Çok sevindirici bir haber . Gözün aydın olsun. Yaradana bol bol şükretmek lazım. Bir daha böyle sıkıntılar yaşamaman dileğiyle.:cat:

Güzel kardeşim büyük geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun. Bundan sonraki yaşantında kazasız belasız uzun bir ömür dilerim. Allah'a emanet ol...

geçmiş olsun kardeşim,en kısa zamanda aramıza dönmeni bekleriz 2 tekerli olarak,buraya giren,artık ailedendir mutluluğu bizim mutluluğumuz,kederi bizim kederimiz,üzüntüsü bizim üzüntümüzdür,
dünya 5 elementten oluşuyor artık, ATEŞ,SU,TOPRAK,TAHTA,MOTOR :rendeer:

Aynen ya sagolasin can kardesim...:rendeer:

herturlu degnek yarisina varim...:rendeer:

Cok sagolasin Allah kimselere gostermesin...:rendeer:

Amin...:rendeer:

Deynek meynek bilmem ben onları tez zaman atcan...Şöyle bir 500 metre koşarak kapışırız..:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar