Allahima sukur...Yurudum..

cok gecmiş olsun allah beterinden saklasın allah daha iyi günler olur önüzde

Amin insallah diyelim cok sagolun sizlerle sizlerin sevgisini yukledigi satirlarla tutundum hayata...bu cumlelerim bir coguna sosyete lafi geliyor belki ama gercek malesef
ciddi anlamda 4 ay disari cikamadan sizlerin etkinliklerini burda gorerek paylasdim...

Gecmiş olsun inş. geriside gelecek kısa zamanda eskı saglıgına kavustugunda bugunlerı acı bır hatıra olarak anacaksın sadece Allah bırdaha boyle kotu olaylar yasatmasın...

Gecmiş olsun inş. geriside gelecek kısa zamanda eskı saglıgına kavustugunda bugunlerı acı bır hatıra olarak anacaksın sadece Allah bırdaha boyle kotu olaylar yasatmasın...

Amin İnsallah o gunleri ozlemle bekliyorum...
Yeni bir gun yeni gunesdir o gunes yeni isik olsun İnsallah eskiden daha kavi bir yasamim olsun icindede sizlerin bulundugu...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motora bindiğin günlerin de çok uzakta olmaması dileğiyle.

motora bindiğin günlerin de çok uzakta olmaması dileğiyle.

İnsallah tesekkur ederim...Bir parmak (sol bas parmak)islevini yitirdi denemek lazim kullanip kullanamiyacagimi..tabii once normal duzende hayata adapte olmak oncelikli...Tesekkurler temenni icin...Halen aklimda zaten oldurdugum motosikletim:(

Evet motosikletim o kazada beni terk-i diyar etti...:salut:

Motosikleti
ZX12R
bizene olurmu abi hepimiz aileyiz.. :rendeer:

geçmiş olsun..daha daha iyi günlere inşallah..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
ehe yarın utanmasan koşarsında sen ... :cherry:

hastasın sen kardeşim otur oturduğun yerde :p

hem zaten bize ne :cherry:

3-4 adımı hiç desteksiz atabilmek ne büyük nimet dimi.. bende ayağı kırdıımda farkına varmıştım .. şimdi senin kaslar pelte kıvamındadır .. yavaş yavaş çalıştıracan .. doktora sor beni bol bol yüzdürmüşlerdi ayağa ağırlık binmeden kasları çalıştırabilmek için ..hade geçmiş olsun

çok geçmiş osun allah korumuş kardeş haline şükret...hastahanede yatmak nedir bilirim,biran önce yürürsün inşallah,allah yardımcın olsun...

bizene olurmu abi hepimiz aileyiz.. :rendeer:

geçmiş olsun..daha daha iyi günlere inşallah..:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun...
ehe yarın utanmasan koşarsında sen ... :cherry:

hastasın sen kardeşim otur oturduğun yerde :p

hem zaten bize ne :cherry:

3-4 adımı hiç desteksiz atabilmek ne büyük nimet dimi.. bende ayağı kırdıımda farkına varmıştım .. şimdi senin kaslar pelte kıvamındadır .. yavaş yavaş çalıştıracan .. doktora sor beni bol bol yüzdürmüşlerdi ayağa ağırlık binmeden kasları çalıştırabilmek için ..hade geçmiş olsun
Cok sagol baris kardesim benim yaza Ya Antalya yada mersin dusunuyom kemikler icin bide kaplica fikrim var doktor onerisi...yuzmeyide orda yapacaz artik...evet hastayim dogru ne yuzume vuruyon ki...daha iyilesmeden kac kisi buyuk motosiklet icin konu acmisdir benim gibi sorarim...:queen:
çok geçmiş osun allah korumuş kardeş haline şükret...hastahanede yatmak nedir bilirim,biran önce yürürsün inşallah,allah yardımcın olsun...
Cok sagolun Allah hastanelerin Eksikliginide gostermesin dusurmesinde...
Hayatta ne varsa bizler cin...

inşallah en kısa sürede eşin ve sen sapasağlam olursun, allah beterinden korusun. Kimsenin başına vermesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah acil şifalar versin.Dualarımız seninle.

inşallah en kısa sürede eşin ve sen sapasağlam olursun, allah beterinden korusun. Kimsenin başına vermesin.
Amin İnsalah ancak kat-i bir karar aldim esimi bi daha motosiklete bindirmicem..
O istemesse bende binmicem sanirim...Elimden geldigince direncem ama onun Kalbini kiramam....:pale:
En Degerli Hazinem hayatta...

abi tekrardan çok geçmiş olsun seni böyle sağlığına kavuşurken görmek sevindirici

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar