Allahima sukur...Yurudum..

Sizlerinde bildigi gibi 25 mayisdaki kazadan beri cok zor gunler yasadim degerli dostlarim..Sizlerin tum beni sevenlerin dualari ile hayata tutunduk ve tutunuyoruzda...Ben 2 ay Hastanede hic kalkmadan yatarak tedavi,3 agir ameliyat ve 11 temmuzda taburcu olmusdum... o gun bugundur kolyuk degnekliydim...doktorum 20 gun once koltuk degnekleri kullanarak ameliyatli bacagimi 20-30 kg basabilecegimi ve ekim ayinin ilk haftasi persembe kontrole gidecegimi soyledi...Yarin İnsallah gidicem kontrole ve bugun sigara icecektim koltuk dgneklerini biraktim ve topallayarakda olsa yurudum 4 parmagim kirik olan elimle(platin dolu olan)kul tablasini tuttum ve geriye yuruyerek dondum...

Size ne bundan tabii dime...Sadece paylasmak istedim bu mutlulugumu tum beni merak eden az da olsa dostlarimla....

Hepinizden Allah razi olsun...Kaza beladan uzak sicak sevgi dolu yasayin emi...:rendeer::rendeer::rendeer:

Bize ne !

Ne tabi hemde cok...
Burada neler neler paylasıyoruz. Tatlısı acısı neler neler...
Bu yuzden sevilmiyormu bu ortam..
Bu yuzden sevilmiyormu bu site..

Masallah. Allah sifa versin. Cok sevindim bu habere.

Allah eski gunlerini aratmasın insallah.

Sifa olsun..

ofc

Allah acil şifalar versin arkadaşım , İnşallah biran önce iyileşip eski günlerine dönersin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah en kısa zamanda bu dertten tamamen kurtulup koşmayı nasip etsin yürümene sevindim inşallah dahada iyi olacak allah şifa versin :rendeer:

Bize ne !

Ne tabi hemde cok...
Burada neler neler paylasıyoruz. Tatlısı acısı neler neler...
Bu yuzden sevilmiyormu bu ortam..
Bu yuzden sevilmiyormu bu site..

Masallah. Allah sifa versin. Cok sevindim bu habere.

Allah eski gunlerini aratmasın insallah.

Sifa olsun..

Sagol kardesim benim Alah razi olsun msnden sanada haber verim dedin kapaliydin...

Sen ne sanmıştın ki geç bile kaldın iyileşmekte böyle ufak kazalar bizim moralimizi bozar mı?1 ay sonra gelicem yanına benim motorla turlarız :queen:

bilemiyom coklu alinti yapmayi kusura bakmayin halen 1000 kusur mesaja ragmen mesaj kutuma bile sizler bakiyonuz(cadi mesela:D)napiyim her konuda becerikli olamiyo insan...
Hepinize bu surecde yanimda yakinimda oldugunuz icin tesekkur ederim

yine olmadi yaa coklu alinti yapamadim ufff ...
ofc
trhakan
tubis
kuyucadısı
Toqi
hepinize tesekkurler....

ALLAH cc şükürler olsun.. Dahada iyi olacaksın ALLAH cc izniyle Tekrar geçmiş olsun kardeşim.:rendeer:

Hepinizi deli gibi ayri ayri icinizde seviyorum...her biriniz bir element...her birinizin yeri farkli...hepiniz birlestiginde gunesi olusturuyorsunuz benim icimi isitan o dostluk gunesini...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun, hanımının durumu nasıl?

Allahın izniyle sevenlerin dualarıyla eski halinden daha iyi olucaksın. hadi bakalım :rendeer::rendeer:

allaha şükür ...
bu günlere gelmişsin hepsini atlatır yakın zamanda sıkıntılardan kurtulursun inşallah...

Geçmiş olsun yürekler bir gönüller bir böylesine birlik beraberlik olduğu sürece Allahuteala dualrımızı kabul eder Allah acil şifalar versin Kazalardan belalardan tüm arkadaşlarımızı korusun .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar