Allahım ölseydimde görmeseydim.

Kuzenimin düğünü için ailemle birlikte avrupa yakasına geçtik.Dönüş yolunda 1. köprü çıkışında(1:30 sularında) hayatımda ilk defa bir kankardeşimin can yoldaşımın cesedini(kaskı hala kafasındaydı gazete kağıtlarıyla cansız bedenini örtmüşlerdi) yol kenarında gördüm.Bugüne kadar yağmur yağsın diye dua etmiştim.Ama motosikletçi kardeşimin cansız bedenin yerde görünce kendime lanet ettim.Muhtemelen henüz yağan yağmurun etkisiyle kazayı yapmıştı merhum kardeşim.Olay yerinde bir cbf 150 gördüm ardından cansız bedeni görünce şoka girdim.Arabadaki abim yan yatmış bir motordan söz etti ancak ben sadece cbf 150 yi gördüm.Diğer ayrıntılara dikkat edemedim kardeşimin cansız bedenini gördükten sonra....
Allah gani gani rahmet eylesinnn. Hepimize sabır versin..
Belki inanmayacaksınız ama o kardeşimin cansız bedenini görünce kendi kardeşim ölmüş gibi hissettim hala şoktayım....

allah rahmet eylesin gerçekten yagmurda motosiklet kullanmak cok tehlikeli ciddi tecrübesi olmayanların asla denememesi gerektigini dusunuyorum:pale:

Arkadaşımıza ALLAH rahmet eylesin. sanada çok geçmiş olsun biraz kendine gelmeye çelış ve bu haldeykende asla motosiklete biniyim deme sadece sana değil herkese diyorum dalgınken veya aklınız başka bir yerdeyken motosiklet kullanmayın lütfen kendinizi biraz toparladıktan sonra binmenizi tavsiye ederim.... Yazık olmuş yaa üzüldüm :salut:

Allah rahmet eylesin... 1:10 civarlarında da ben Avrupaya geçiyordum köprüden.
Kazayı görmedim hatta o kadar güçlü yağıyordu ki yolu bile zor görüyordum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin.Artan kaza ve ölüm haberlerini okudukça içim çok kötü oluyor.

Allah rahmet eylesin ya çok üzücü bi durum...

Öyle yerlerde gazete kağıtlarıyla örtülmemek için lütfen dikkat :salut::salut:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin, gerçekten kötü bir durum.:pale:

Allah rahmet eylesin.
Aman dikkat, çok gerekmedikçe yağmurda motorla yola çıkmayalım, çıkarsak da çok dikkatli ve yavaş gidelim.
Saygılar,

Yagmura hazırlıksız yakalandık ya:pale: Allah rahmet eylesin :pale:

bu 2 günde okudugum 6tıncı vefat haberi.ne heves kaldı ne istek su olay için yeminederim.sanki savaştayızda cepheden ölüm haberleri alıyoruz gibi aynı.

allah rahmet eylesin :(

dostum allah rahmet eylesin geridekalan sevenlerine ve sana sabır versin..mekanı cennet olsun ne desek boş taktiri ilahi...

çok zor bir durum...allah rahmet eylesin...sevenlerine sabırlar versin...:salut:

özellikle bu sezon motora başlayan arkadaşlar yağmurlar yeni yeni gelmeye başladı...yağmurda motosiklet kullanmak hem zordur hem risklidir hemde tecrübe ister...forumlarda arama yaparak ıslak zeminde ve yağmurda sürüş teknikleriyle ilgili konuları okumanızı şiddetle tavsiye ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar