Allah sabır versin..

Haber sitelerinde gezinirken böyle bir haber gördüm keşke görmeseydim . Allah sevenlerine sabır versin ... Bazen ne kadar iyi bilsek ve ne kadar iyi sürsek ne kadar dikkatli olsak'da böyle kazalar insanın içini çok ama çok üzüyor :(((

http://www.sacitaslan.com/yasam-yurek-daglayan-trafik-kazasi_85207.html

Allah rahmet eylesin. 7 yaşında bir çocuğun üstelik bu şekilde ölmesi gerçekten çok üzücü.

Arkadan gelen kamyonet üstlerinden geçtiğine göre uygun bir takip mesafesinde olmadığı sonucu ortaya çıkar.
Akla şimdi bu kamyonetin adamın dibine kadar sokularak sıkıştırmış olabileceği ve motosiklet sürücüsünün bu nedenle hakimiyeti kaybederek düşmüş olabileceği geliyor. İnşallah öyle değildir.

Allah rahmet eylesin. 7 yaşında bir çocuğun üstelik bu şekilde ölmesi gerçekten çok üzücü.

Arkadan gelen kamyonet üstlerinden geçtiğine göre uygun bir takip mesafesinde olmadığı sonucu ortaya çıkar.
Akla şimdi bu kamyonetin adamın dibine kadar sokularak sıkıştırmış olabileceği ve motosiklet sürücüsünün bu nedenle hakimiyeti kaybederek düşmüş olabileceği geliyor. İnşallah öyle değildir.

Aynen katılıyorum... Allah o anneye ailesine sabır versin...

Bende gorunce dedim Allah allah kamyonet görmüyor mu adam yere sürüklenıyo fren yapıp direksiyonu kıra bılır hatta kendi aracını bile devirip onları ezılmekden kurtara bılır . umarım ihmal yoktur işin içinde varsada gereken kişiler cezalarını bulurlar :(

Sözün bittiği yer,ne desek boş gidenler geri gelmiyor maalesef.Allah rahmet eylesin,akrabalarına sabır versin çok zor çok...

Arkadan sıkıştırırlar, çok da zevk alır kansızlar, doğru...
Ancak...
7 yaşında çocuğunu arkana alıp şehirlerarası karayolunda motosikletle ne işin var senin be adam :(
7 ya, 7 yaş... Ufacık çocuk...

:( Çok üzücü...

benim ilk aklıma gelen yolun en sağından gitmeye çalışan sürücüler oldu. genelde ortalama 80-90 ile gidilen yolda 40-50 ile gitmeye çalışırlar diğer araçlar geçsin diye en sağdan giderler. araçlar da tabi geçeyim derken sıkıştırırlar ve yolun sağında mıcır gibi sıkıntılı yerler varsa düşme riskleri çok olur.
allah rahmet eylesin.

kamyonun kurallara uyduğu nerede görülmüş zaten, takip mesafesini geçtim sadece sıkıştırmalar olmasa yeter.
kamyon, minübüs, ticari taksi
bu üçünden uzak durmayı öğrendim çok şükür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar