Allah kuryelere sabır versin

Hocam bak bu artçılı şekilde Florya'da yayaya çarpan, Hadımköy'de ışıklarda mı ne başına bir iş gelen sen miydin? Tam hatırlamıyorum ama sen isen başka ekleyeceğim öneri-tavsiyeler olacak. Eğer başkasıyla karıştırıyorsam, normal devam ediyorum :)

Şimdi arkadaş konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma.....

Yanlış yerde duruyorsunuz. Trafiği okumuyorsunuz. Çok defa önümde giden motorcuyu izlerken "aha bak bak nasıl başkasına sıkıştırtacak kendisini, aha aha hoooop gördün mü. Olm ne işin var orada. Bir de arabaya el kol yapıyorsun...." diyorum.

Hangi orta şeritte gidiyordun? "Orta şerit" dediğine göre en az 3 şerit olmalı. TEM değildir zaten. Tahminimce E5. Seni sıyırıp geçecek birisi olduğuna göre o trafikte 70-80 den daha hızlı gidilebiliyor. Abicim ne işin var trafikten daha yavaş şekilde orta şeritte? Arabayla olsan bile hata ki sen motorlasın!!!Trafik 50-60 hızlarda akıcı gidiyorsa aralardan "filtering" yaparak 70-80 ile gitmen lazım ki böyle birşey olmamış adam tahminimce 90-100 seni yalayarak geçmiş. 50-60 ile akıcı giden İstanbul trafiği de er-geç ileride tıkanmaya gebedir.

Hocam yanlış hızda ve yanlış şeritteymişsin. Adam seni affetmiş, el-kol yaparak geçmiş sabırla. Ben olsam motorla bile sıkıştırırdım.

Ya 2-3 gün önce Beylikdüzü civarında gri bir Honda spacyi gördüm iki kişi yan yoldan Avcılar istikametli E5 e katılıyordu. Ona da içimden geçirmiştim yanlış kullanıyor diye. Umarım sen değildin. Ama yukarıda yazdığım tavsiyelere uymanı öneririm.

Konumlanma.

Dostum, E5 falan değil, merak etme ben kendi hatalarımı da görüyorum. Atakent'i bilir misin. Bilirsen heh işte orası. Sağdan genelde sürücü adayları sürer. Tehlike arzetmesin diye ortaya geçtim. Olmadı bu sefer :) Trafiğin hızlı aktığı bir yer değil. Her 50 metrede bir kasis olan bir yer orası.

Hız limiti 50, üstelik bir çok giriş-çıkışı bulunmakta. Zannımca ben bile biri fırlasa duramayacağım hızdaydım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

Edit: Bu arada şunu da belirtmek isterim, yaşadığım her olayı buraya yazmamın amacı. Bazen kendimde göremediğim, objektif bakamadığım durumlarda. Sizlerden gelen tavsiyeleri dinleyip kendime bir şeyler katmak. Ki birçok şey kattım.

Evet biliyorum. Sen 50 hız sınırı var demişsin ama ışık-kasis olduğu halde ileride kırmızı yandığını göre göre millet hızlı gitmeye devam ediyor. Ama sen trafik polisliği yapma hız liminitini boşver.

İkinci olarak evet sen mişsin bahsettiğim kişi. Çok ciddi manada konumlanma çalışman lazım pek çok arkadaş gibi. Sürücü adayları sağda duruyor ama sürüşlerini orta şeritte yapıyorlar orada. Hatta onlar bile kazaya karışıyor sıklıkla.

Dersler çıkartmak demişsin ama yine şöyle oldu böyle oldu bahaneleri sıralamışsın. Hiçbir şekilde kendini sorgulamamışsın.

Daha önceden de sana yazdığım gibi, niyetim hakaret değil, birşeyler anlatmak.

Hocam bak bu artçılı şekilde Florya'da yayaya çarpan, Hadımköy'de ışıklarda mı ne başına bir iş gelen sen miydin? Tam hatırlamıyorum ama sen isen başka ekleyeceğim öneri-tavsiyeler olacak. Eğer başkasıyla karıştırıyorsam, normal devam ediyorum :)

Şimdi arkadaş konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma, konumlanma.....

Yanlış yerde duruyorsunuz. Trafiği okumuyorsunuz. Çok defa önümde giden motorcuyu izlerken "aha bak bak nasıl başkasına sıkıştırtacak kendisini, aha aha hoooop gördün mü. Olm ne işin var orada. Bir de arabaya el kol yapıyorsun...." diyorum.

Hangi orta şeritte gidiyordun? "Orta şerit" dediğine göre en az 3 şerit olmalı. TEM değildir zaten. Tahminimce E5. Seni sıyırıp geçecek birisi olduğuna göre o trafikte 70-80 den daha hızlı gidilebiliyor. Abicim ne işin var trafikten daha yavaş şekilde orta şeritte? Arabayla olsan bile hata ki sen motorlasın!!!Trafik 50-60 hızlarda akıcı gidiyorsa aralardan "filtering" yaparak 70-80 ile gitmen lazım ki böyle birşey olmamış adam tahminimce 90-100 seni yalayarak geçmiş. 50-60 ile akıcı giden İstanbul trafiği de er-geç ileride tıkanmaya gebedir.

Hocam yanlış hızda ve yanlış şeritteymişsin. Adam seni affetmiş, el-kol yaparak geçmiş sabırla. Ben olsam motorla bile sıkıştırırdım.

Ya 2-3 gün önce Beylikdüzü civarında gri bir Honda spacyi gördüm iki kişi yan yoldan Avcılar istikametli E5 e katılıyordu. Ona da içimden geçirmiştim yanlış kullanıyor diye. Umarım sen değildin. Ama yukarıda yazdığım tavsiyelere uymanı öneririm.

Konumlanma.

İstersem 20 ile giderim. Hayırdır nereye yetişeceksin? Kırmızı ışığa 50 ile giderken gaz açın 100'e çıkın son 30 metre fren yaparsınız. devam böyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar