Allah korudu

Bugün öss sınava giriş belgemi eski okuluma verdim. Yeni bir binaya taşınmış şehrin dışında zor buldum yerini. Neyse çıktım merkeze iniyorum hiç bilmediğim yollar etrafıma bakayım dedim kafamı yola çevirdiğim anda ana yola çıktığımı ve sağa yada sola dönmem gerektiğini farkettim. Düz gidersem tarlaya girecektim. 60-70 arası gidiyordum duramayacağımı anladım fren yaptım. Motorumun arka tekerleği kaydı ve drift yaparcasına sol yöne kırdım direksiyonu. Motor sola doğru yattı yavaşça motoru yere bıraktım ben dengemi kaybettim ve yolun ortasına düştüm. O anda yoldan araba geçmemesi büyük bir şanstı. Kaskım, kalın deri montum vardı. Ama ayağımda spor ayakkabı olduğu için sol ayak bileğim ezildi. Motoruma hiçbirşey olmadı allahıma şükür. Röntgen çektirdik sadece ezikmiş ilaç falan verdiler. Arkadaşlar herkez benim gibi şanslı olmayabilir. Lütfen önünüze bakın yolda ve bütün konsantrenizi yola verin. Full koruma giyinmeyide unutmayın:pale:

Çok geçmiş olsun :pale:
Umarım daha büyük kazalar yaşamazsın...
Üniversite sınavında da başarılar sana ...:rendeer:

ucuz atlatmışsın,çok geçmiş olsun.fullun fullu da olsa korumanın önemi yok burada.önemli olan kaza yapmamaksa arkadaş hatalı belliki.hız ve dikkatsizlik burdaki en büyük faktör.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Hala ayağım ağrıyor..:salut:

cok geçmiş olsun.. motosiklet malesef DALMIŞIM gibi bir kelime kabul etmiyor.. cok dikkat.. ve tam koruma..

çok geçmiş olsun benim müzisyen kardeşim bir an evvel iyileşmen dileklerimle....

çok geçmiş olsun gerçekten şanslıymışsın ama bi dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirsin ve malesef sizin gibiler yüzünden annem çok korkuyo motosikleten lütfen biraz daha dikkat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar