ALLAH korkusu olmayan adam

http://www.sahibinden.com/hekoyamaWQQdXQQ8102258WQQpXQQdisplayuser

linkte verdiğim profil başlıktaki yazıyı hak eden adama(insan müsveddesi) ait.telefon sıpariş ettım kendılerınden.ptt kargoya verdiler ve 5 gün sonra kargo elime ulaştı.ve kurye paketi açmamı beklemeden çekti gitti.neyse açtım paketi baktım ki içinden eski bi harddisk cıktı.o an kendi kendime...olum salih adam seni oturttu şapa...dedim.ve cahıllık işte.ceremesini de cekıyoruz.gitti 100lira göz göre göre...amaaa...iki elim mahşer meydanında yakasında.ve benden helallık almadan da canını veremesin inşAllah.bu bedduamı mesaj olarak da ilettım şeref yoksunu kendilerine...

ürün almadan önce kişinin yorumlarına bakmak lazım...geçmiş olsun...

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
http://www.sahibinden.com/hekoyamaWQQdXQQ8102258WQQpXQQdisplayuser

linkte verdiğim profil başlıktaki yazıyı hak eden adama(insan müsveddesi) ait.telefon sıpariş ettım kendılerınden.ptt kargoya verdiler ve 5 gün sonra kargo elime ulaştı.ve kurye paketi açmamı beklemeden çekti gitti.neyse açtım paketi baktım ki içinden eski bi harddisk cıktı.o an kendi kendime...olum salih adam seni oturttu şapa...dedim.ve cahıllık işte.ceremesini de cekıyoruz.gitti 100lira göz göre göre...amaaa...iki elim mahşer meydanında yakasında.ve benden helallık almadan da canını veremesin inşAllah.bu bedduamı mesaj olarak da ilettım şeref yoksunu kendilerine...

sahibinden.com a şikayet etsene ,başkalarınıda dolandıramasın deyus,bu arada ne almıştınki adam sana harddisk göndermiş? yanlış göndermiş olmasın?

çıkacak varmış deyipte avutuyorum kendimi:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

sahibinden.com a şikayet etsene ,başkalarınıda dolandıramasın deyus,bu arada ne almıştınki adam sana harddisk göndermiş? yanlış göndermiş olmasın?
telefon istedim hurda harddisk çıktı.söve söve bı hal oldum zaten...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
E neden GET ile almadın, hata biraz da sende.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
çıkacak varmış deyipte avutuyorum kendimi:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

telefon istedim hurda harddisk çıktı.söve söve bı hal oldum zaten...

geçmiş olsun üzüldüm, dediğim gibi şerefsizi sahibinden.com a şikayet ette başkalarınında canını yakmasın

E neden GET ile almadın, hata biraz da sende.
haklısın hata bende.insanları kendimiz gibi görüyoruz.birde internetten alışveriş tecrubem yok hiç.nasıl olur nasıl gider bılmem pek.ama alışıyoruz işte.ama bu bıraz pahalıya patladı

Olsun dostum 3 günlük dünya, bunu siteye ilet ama geçmiş olsun tekrardan, sana kötüsü denk gelmiş takma kafan

yorum da bırak

o parayı yolda düşürseydim canım yanmöazdı ama resmen keriz yerine koyuldum bu çok kötü oldu:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

yorum yazılmıyorki şerefsizin profiline

Tecrübe olmuştur sana, bundan sonra çok daha dikkatli olursun. Giden 100 lira olsun...

Başka ilanı varmı paylaşsana bizde aynısı yapalım

Tamaaaaam bir ilanın üzerinde iletişim kurdum ben, belki senin parayı alırım dur bakalım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun senin yine elinde bir harddisk var bir arkadasim araba bulmus samsunda 50bin liralık araba diye güvenip cebe havale ile kapora yollamıs adama ankaradan gece yarısı yola çıktık sabahı samsuna vardık arıyoruz arıyoruz telefon kapalı bütün gün samsunda dolandık dolandık geri döndük kaporaya mı yanalım o kadar masrafa mı o kadar yorgunluğa mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar