- Konu Yazar
Kapında son model merso altın çok güzel motor çiçek gibi yaşantın sosyel hayatın varken ve başka ülkelerde kıralar gibi tatil yapıyorken ve bunları ne garipse işçi olarak çalışan biri yapıyor sen bizi anlıyamıcaksın hiç bir zaman
Açıkca gör işte memleketin hali bu
Yanlış araştırmışsın. İşçi olarak yapmıyorum tüm bunları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:25 ----------
Yaptığın görgüsüzlük, boş konuşmaktan başka birşey değil. "Yollarınız çok kötü, nasıl yaşıyosunuz bu memlekette ben yaşayamam" gibi bomboş bir konu açıyorsan dalga geçilir kusura bakma. Bizim insanımız ülke şartlarını senden iyi biliyor merak etme senin anlatmana gerek yok "gurrubetçi". Ne yani amaç ne bu konuyu açmanda? Hem senin bana ne yazacağın var la yazsana neden yazmıyorsun? Oğlum bu ne yüzsüzlük görgüsüzlüktür? Sen Alamanya'dasın bilmezsin bizim buralarda senin gibiler için bir laf var da söylemiyim mod tepeme binmesin.
Mustick düşüncelerime tercüman olmuş, sağolsun. Asıl görgüsüzlük, kafada yaratılan ön yargılara inanmak ve buna göre davranmaktır. Sen her türlü pisliğin bataklığın içinde boğulmaya mahkumsun bu kafayla kusura bakma.