- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar, ben bu motor belasina bi 5-6 ay once bulastim, aslinda nasil oldu anlamadim bile :cherry: Babam benim esnaftir, kucuk bi giyim magazamis var, ayiptir soylemesi babam hep kizardi bana sigara ictigim icin. Bigun yine isteyken dukkanin onune bi motor yanasti, tabiri caizse degil bildiginiz g*tum dustu. Babamda farketmis olcak ki, yaklasti yanima, sigarayi birakirsan orta halli bi motor alirim sana dedi. Normalde birakmaya calisipta birakamadigim illeti o dakka gittim cope attim (yeni actigim Winston paketi icim acimisti) motor aklima oyle bi girdi ki,gece ruyalarimda gazlamar, sabahtan aksama kadar forumlarda gezmeler, izlemedigim video okumadigim yazi kalmadi nerdeyse, motor sahibi olmadan ansiklopedi yazacak seviyeye geldim :cherry: (bu lafida biyerde gormustum) gunler gecmiyordu sozde 2 ay hic sigara icmeyip babama kanitlamam gerekti, aradan 1, bucuk ay gecti, bizim isler cok kotu gitmeye basladi::arrow:: . Dukkanin kirasini bile zor oduyorduk, o yuzden motorun m sini bile agzima alamaz oldum, biliyorum cok zoruna gidiyordu, soz verdi ama tutamadi. Sonra biyere girip calisayim para biriktirp kendim alrim dedim, ama nasil bi evlat boyle gunlerde babasini tek basina birakip baska ise girerki. Anlayacaginiz iki arada bi derede kaldim. Bide nasil bi sevdadir ki azalip unutulmasi gereken yerde hergun dahada aritoyr meret, sigaradan beter valla :queen: . Her neyse insallah oralarda beni duyan birileri vardir. kafanizi sisirdiysem affola. Ama benide burdaki arkadaslardan baska anliycak birileri varmidir bilemiyorum, hadi Allaha Emanet Olun. Tekerinze tas degmesin