Allah Boyle soforlerden korusun

Daha once verildi mi emin degilim ama bunu baska bir forumda gordum. Psikopat surucu motora carptiktan fren bile yapmadan, motor on izgaraya takili sekilde bir kac kilometre surmeye devam etmis. Ta ki polisler yakalayincaya dek... Habere gore neyseki motor surucusunde ciddi bir sey yokmus. Olan R6'ya olmus.... Bu sofore ne ceza vermek lazim? Cinayete tesebbus bile az gelir

Ne denirki....

spacer.gif

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sue his pants off ... and screw the mofo ...

diyecek birşey bulamıyorum.
adamın ciddi bir psikiyatrist'e ihtiyacı var..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rahatsız i(t) herif!!!!.......

bunları taksımde sallandırıcaksın bak bidaha yapıyorlarmı

....................................................................................anlayan anladı

güzel yapıştırmışlar kafasını kaportaya, böylelerine çok dikat etmek lazım...

hakikaten üzücü bir olay.. yalnız saygılı sürücülerde yok değil geçenlerde karaburuna dönüşte önüme geçip dönebilme ihtimali olan bir sürücü yaklaşık 400-500 metre arkamda (dönüş sinyalimi veriyordum) benim dönmemi bekledi takip etti; taki döndük o an geçti.. saygı duyarım böyle sürücülerde var :cat:

Adam korkusundan kaçtı ve panik halinde olduğundan ön farına giren motoru farketmedi herhalde:mrgreen: Harbi yani sağlam deli bir psikolojik bir adammış yani.

Oyyyyyyyyyyyyyyyyy :pr: Motora bak ne hale gelmişşş :pr:

Bu adamı asmalı haa :pr:

ya arkadaş ne asması türkiyede azmı kaç kişiden biliyorum kamyonla kasti ezenler var yani cinayet bu yine yırtar panik felan derken. 2 senede çıkar heralde.çünki hapiste 1 gün 3 gün sayılıyor geçmek bilmez çünki. 6 yıl verseler 2 yılda çıkar.

Motor o haliyle bile nekadar güzel gözüküyor ya. Hiç kimse böyle insanlara denk gelmez inşallah arkadaşlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar