allah başımızdan uzak etsin arkadaşlar (cehalet=ölüm)

arkadaşlar bir çoğumuz için motor ve sürat ortak tutkumuz ,ama ne yazıkki bilinçsizce yapılan hareketler hem kendimizin hemde başkalarının hayatıını tehlikeye atabiliyor ne yazıkki :(
Aşağıdaki link ,yeni ehliyet alan birinin yaptığı kaza sonucu motorun ve arabanın aldığı hali gösteriyor :(

http://rapidshare.com/files/8942492/250kmh.pps

izledim gerçekten acı son dedikleri şey bu saınırm.... o forografları izledikten sonra biran buraya ne yazacagımı şaşırdım. izlemek yeterli başka bir açıklamaya öğüte aman arkdaşlar hız yapmayın vs.. gibi şeylere gerek yok sadece izlemek yeterli olcak. resimler çok şey anlatıyoo....

ben izleyemiyorum nedendir?
veya izleye bilen birileri buraya acık ekleyebilirmi lütfen?
Tesekkürler...

rapidshare e girip, free download u seçip, sonra bi süre bekleyip güvenlik kodunu girip download et demen lazim. powerpoint veya .pps dosyalarini açan herhangi bir başka program da dosyayi açabilmen için gerekli(microsoft office kullanmiyorsan, tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir yazilim olan www.openoffice.org adresinden indirebilecegin office programini tavsiye ederim)

250km/s demek ki boyle birşeymiş arkadaşlar, bence bunlara herkes baksin ve tam koruma olunsa bile boyle durumlarda(ki bence 90km/s hızdan sonra trafikte herhangi bir kazada) nasil bir hale gelinebilinecegini anlasin. sonra şu düzlükte 200 bastim vb vb diye övünerek anlatmasin. eminim o motosikletin sürücüsü de kendisine ve motosiklet becerilerine çok güvenen bir arkadaştı, ama asıl yapmamiz gereken ve çoğu zaman yapamadigimiz şey kendimizi dizginlemek ve bilmemkaç basmak yerine nefsine hakim olmayi başarabilmenin verdikleriyle tatmin olmak.

ya arkadaşlar rapidshare e uyuz oluyorum ne kadar karışık imageshack tan ekleyemezmiydiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OHANNESBURGER.... bu ne ya... allah korusun.

Pirelli Lastik firmasının reklam sloganı gözümün önüne geldi fotograflara bakınca...
kontrolsüz güç, güç değildir.

Tuhaf Bir Kaza. Anlamadığım Golf U sollarken nasıl golf ile voltran yapmış. Bu tür görüntüleri birdaha görmemek dileğiyle..

bence golf kavşaktan geçiyomuş

golf kavşaktan geçerken motorcu rahmetli göbekten girmiş.le görünüyo

Aşırı hız felakettir. Hep söylüyorum hep söylüyorum dinletemiyorum. Ondan sonra sen nasıl motor tutkunusun diyorlar. Motor tutkunu olmak için böyle mi ölmek lazım ? Allah hepimizi korusun arkadaşlar ama öncelikle hızdan uzak duralım...

evet bunu daha öncede izlemiştim gerçekten çok korkunç bişey.....

son günlerde gerçekten motor kazaları çoğaldı, yaklaşık 15-20 gün önce haseki kavşağının orda körüklü bi otobüsle kuryenin çarpışması sonucu kuryenin beyni parçalanarak bütün yola dağıldı inanılır gibi değil,gerçekten çok kötü bir ölüm:(bu kazalar yüzünden motoora daha temkinli biniyoruz vallahi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar