aç karnına iki birayı hızlı hızlı içince çok güzel kafa yapıyor. 16 liraya leyla oluyorum. üstüne de 10 liralık köpek öldüren şarap, oh mis. ekonomik yoldan matiz olma yolları![]()
16 liramı ? Sen zenginsin galiba
aç karnına iki birayı hızlı hızlı içince çok güzel kafa yapıyor. 16 liraya leyla oluyorum. üstüne de 10 liralık köpek öldüren şarap, oh mis. ekonomik yoldan matiz olma yolları![]()
16 liramı ? Sen zenginsin galiba. 46 şişe pilsen 18 şişede belçika birası yaptım. Pilsenler mükemmel oldu. belçikanın olgunlaşmasına daha var. Şişesi 2 liraya geliyor. Dışarından bira alıp ötv siyle tayyip'in cebini doldurmayın. Evde kendiniz yapın.
Baktım da masterpint'te şerbetçiotu fazlaymış. Sevmiyorum acı birayı. Buğday birası deneyeceğim. Ama önce evdekilerin bitmesi gerek. Hanım izin vermiyor daha fazla biraya. "Evi tekel bayisine çevirdin" diyor. Maksimum stok istihkakım 3 kasa.Masterpint dene, 3 hafta şişede dursun ama. En ucuz ve ticarilere en çok benzeyeni o![]()
70 lik yeni rakının muadili mastika ( peştere ) telin hemen öbür tarafında 19 lira ( perakende fiyatı ) yeni rakı yeni seri 70 lik 116.5 lira olduğunu görünce insan kendini moda deyimle istismar edilmiş gibi hissediyor.
Artık birayı evde yapıyorum. Önceden haftada 2 bira içen ben, bir biraya 8 lira verilirmi kendim yapayım bari diyerek, şimdi her akşam 2 şişe içiriyor bu sistem. Niye çünkü ucuz, şişe başı maaliyet 2 lira ortalama.
Yapın 3 lira sizden alayım, hem çok içmemiş olurum.
Memlekette herkes kimyager ayyaşlara döndü sayelerinde.
Baktım da masterpint'te şerbetçiotu fazlaymış. Sevmiyorum acı birayı. Buğday birası deneyeceğim. Ama önce evdekilerin bitmesi gerek. Hanım izin vermiyor daha fazla biraya. "Evi tekel bayisine çevirdin" diyor. Maksimum stok istihkakım 3 kasa.
9 mayıs için benzin zammı uyarısı yapılmış ortamlarda,
indirim yapılacak denilirken yine payımıza zam düşecek sanırım.
petrolü varil ile alsak benzini ayıracak kadar kimya bilginiz vardır diye düşünüyorum.
petrolü varil ile alsak benzini ayıracak kadar kimya bilginiz vardır diye düşünüyorum.
hocam 6 aylık çek yazıyorum,
http://38.media.tumblr.com/tumblr_mcfi4pFxcX1qlhck1o4_250.gif
lucas
bim'e brent gelecekti ucuzundan akşam iş dönüşü bakayım.
Ben ıslak mendil emiyorum
dün bi arkadaşımın iteklemesiyle 4 bira içtim. Ufaktan kafam çakır oldu yattım. Gece miğdemin yangınına uyandım. 4 soda içtim tekrar yattım. Sabah uyandığımda kafamda filler tepişiyor, miğdem bulanıyor üstünede ishal olmuştum. Akşama kadar isteksiz leyla gibi çalıştım.
Sonra sorgulamaya başladım. Kafası eğlendirmiyor, gereksiz özgüven pompalayıp yapmayacağın şeyler yaptırıyor, ertesi gün bok gibi uyanıyosun üstünede pahalı. Hemde öyle böyle değil. İnsanlar alternatif tertemiz kafa bulma yöntemleri varken neden alkol alır ? Niye insan kendine böyle eziyet eder ?
Bir gün dikdatör olursam alkolu komple yasaklayacağım. Sağlıklı yollardan kafa bulmaya teşvik edeceğim halkımı.
dün bi arkadaşımın iteklemesiyle 4 bira içtim. Ufaktan kafam çakır oldu yattım. Gece miğdemin yangınına uyandım. 4 soda içtim tekrar yattım. Sabah uyandığımda kafamda filler tepişiyor, miğdem bulanıyor üstünede ishal olmuştum. Akşama kadar isteksiz leyla gibi çalıştım.
Sonra sorgulamaya başladım. Kafası eğlendirmiyor, gereksiz özgüven pompalayıp yapmayacağın şeyler yaptırıyor, ertesi gün bok gibi uyanıyosun üstünede pahalı. Hemde öyle böyle değil. İnsanlar alternatif tertemiz kafa bulma yöntemleri varken neden alkol alır ? Niye insan kendine böyle eziyet eder ?
Bir gün dikdatör olursam alkolu komple yasaklayacağım. Sağlıklı yollardan kafa bulmaya teşvik edeceğim halkımı.
Alkolün keyifli bi tarafı yok. Asıl sorun bu. Her gün içince zaten akşamdan kalma etkisi olmuyor. Alışıyor bünye.Hocam şimdi garip gelecek ama sabah basın agriyorsa neyle kafayı bulmussan onda bi tane daha yuvarliyorsun, birşeyin kalmıyor. Ama ise gitmeden sıkıntı tabi: )
Bir de demlenirken 2 3 tekten sonra 1 bardak çay iyi gelir. Mideyi sakinlestirir, sabaha oluşacak ağrıyı azaltir
Alkolün keyifli bi tarafı yok. Asıl sorun bu. Her gün içince zaten akşamdan kalma etkisi olmuyor. Alışıyor bünye.
JW King George 70cl = 2500 tl, bunu içen var mı acaba :silent: