Alkollü Sürücü Ters Yöne Girerek Motosiklet Sürücüsünün Ölümüne Neden Oldu..

Ne desek boş, 2 gün sonra bu zeka yoksunu şahıs elini kolunu sallaya sallaya yine arabaya binecektir. Motosiklet sürücüsüne rahmet geride bıraktıklarına sabırlar dilerim.
Maalesef her konuda yaptırım neredeyse yok.. Az önce bir video izledim vatandaş polise tokat atıyor..Polis bibergazı sıkıyo..Vatandaşı serbest bırakıyor bunu bilen gören vatandaş sallar mı polisi..

Bunun savunulacak hiçbir yanı yok. Kaşarın katli vaciptir. İçki şişesini bir yerine sokmak suretiyle. Düşünsene, yolunda gidiyorsun, kokoşun birisi zıkkımlanıp sana kafadan dalıyor ve gg ez. Über ultra süper yargı bunu 2 güne salar.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Diyecek hiç bir şey yok. Resmen şansa bala yaşıyoruz. Bunu yapanlar ceza almadığı için bunlar yapılmaya devam ediliyor. Şu arabayı kullanan için katil olmuş, olmamış ne önemi var? Hayatında değişen tek şey 1-2 kere ifade vermek olacak.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adalet yine şaşırtmadı

Motosikleti
Ns200 15"
Valla abiler geçen gün Türkiye'ye geldim ve 4 gün Arnavutluk'ta kaldım. Orası bildiğim kadarıyla Avrupa'nın mabadı sayılabilecek bir yer ve böyle bir yer bile bizim ülkemizden kat kat daha iyi bir düzen var. Açıkçası ben ailem için kalmayı düşünüyordum fakat ilerleyen durumlarda işimi toparlayıp yurt dışında hayat geçirmeyi düşünüyorum onları da nasıl olsa oraya da götürebiliyorum diye artık Türkiye'de yaşanmayacak bir hale geldiğini anladım.

İnsanlarımız bir hiç uğruna gergin, stresli ve birbirleriyle kavga içinde. Fakat orası hiç öyle değildi insanlar sakin ve mutluydu hatta yine bahsettiğim gibi Türkiye'de ölmüş ama gömülmeyi bekleyen insanlar orada yoktu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar