Onu bir geçicen eroin hariç kullanmadığım madde kalmadı lcd dahil hepsini denedim .Ayık kafaylada eğlencenin sohbetin dibine vurabilirsin olay kafada biter. Alkol kullanmak acizliktir tabiki .Eğlence aciziysen ,sohbet aciziysen,kendine güvenin yoksa ortamda pısıp kalıyorsan gerginliğini kontrol altında tutamıyorsan,bir madde olmadan rahatlayamıyorsan vs.vs iki kadeh yaladığın zaman kendini aşarsın. Alkolün fizyolojik etkilerinin dışında piskolojik etkiside çok büyüktür.Kafa yapına göre kafa yaşarsın. Kimisi çenesine vurur sohbet eder kimisi mala bağlar kafasına birşeyler takar vs.vs..Maddelerin birçoğunda böyledir,birçok maddede bağımlılık yapmaz zaten. Bağımlı olmak isteyen, vücudunu bağımlı olduğuna inandıran insanın akli iradesidir.Alkolde bağımlılık yapmayan boş maddelerden birisidir.Bağımlı olanlara baksan zaten senin dediğin gibi alkolsüzken eğlenemiyorum,rahatlayamıyorum,sohbet etmekte zorlanıyorum gibi boş bahaneler üretirler.Sebebide alkollü iken başarabildiğine alkolsüz iken başaramadığına inanmasıdır. Almadığı zaman ataklar geçirir kendini baskılayamaz ortaya koyamaz bu tipler.