Belki de böylesi daha hayırlı olmuş. Kaza olmasaydı ve sonucunda ceza almasaydın belki ilerde nasıl olsa bir şey olmuyor diye daha büyük bir risk alacaktın ve telafi edemeyeceğin daha büyük bir iş gelecekti başına.
İyi halt etmişsin,gebermediğine dua et, kulağına küpe olsun bu.
Kibrinizin nedeni nedir? Size , bana karşı bu kadar samimi(!) konuşabilmenizi sağlayan duygu nedir? Diğer arkadaşlarla paylaşıp belki ders çıkaran olur diye payşaltığım yazıda onlara teşekkür ederken size sadece ' benim canım , benim motosikletim , istersem arkama da isteyeni alır onu öldürürüm sanane!? ' diyesim geliyor. Yazık.
Geçmiş olsun. Üzerinize alınmayın. Kişisel bir şey değil. Sadece seriyi tamamlamak istiyo arkadaş:
Shamy
New Shamy
Brand new Shamy
Born again Shamy
Shamy the fifth
vs.
Kibrinizin nedeni nedir? Size , bana karşı bu kadar samimi(!) konuşabilmenizi sağlayan duygu nedir? Diğer arkadaşlarla paylaşıp belki ders çıkaran olur diye payşaltığım yazıda onlara teşekkür ederken size sadece ' benim canım , benim motosikletim , istersem arkama da isteyeni alır onu öldürürüm sanane!? ' diyesim geliyor. Yazık.
Teşekkürler. Bugün trafik şubeye gittim ve cezamın 6 ay olduğunu öğrendim! Mutluluktan uçuyorum! Motosiklet süremeyecek olmanın ihtimalinin düşüncesi bile sizi kötü hissettirmeye yetiyor. Benim yaptığım hatayı lütfen yapmayın , keşke demeyin. İyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Yaptığım aptallığın dersi umarım herkese örnek olur.
Önümüz kış zaten. Yırttın desene![]()
Ekipmanı artçına vermeni takdir ettim.Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun ancak alkollü olduğunuzdan dolayı sigorta sizin hasarı karşılamaz.