Alışveriş sitesi bilgi

SR1

Merhaba Arkadaşlar güncel olarak kullandığınız güvenebileceğim alışveriş siteleri için öneri verirmisiniz ?

Ü

Üye silindi 112161

Mümkünse bende alışveriş yaptığınız yabancı siteleri öğrenebilir miyim?

http://www.aliexpress.com Bu siteden bot aldım 45 gün sonra anca geldi ama geldi :queen:

Ebay dende alpinestars Sp8 sipariş ettim 2 saat önce bakalım ne zaman gelicek.

Bu 2 siteninde ortak özelliği aracı olması. Alışveriş yapıcağın kişiyi; yapılan yorumlara bakıp, aldığı puana göre seçmende fayda var.

motoavm den alışveriş yaptım, çok da memnun kaldım tavsiye ederim. Hatta kask aldığım zaman kargo eve gelmiş bizi bulamayıp şubeye götürmüştü, ben almak için giderken yolda telefon geldi, bir sorun mu var ürünle ilgili bir sıkıntı mı çıktı şeklinde arayıp neden teslim almadığımı sordular epey ilgililer.

n11.com öneririm herşey var aşağı yukarı hem güvenilir hemde hemen elinde oluyor 1 güne

Tum bilinen populer alisveris sitelerinden alim satim yapabilirsin. Aradigin seyi soylersen daha saglikli bilgiler verilebilir.

SR1

İş yerimden mağza saatlerinde çıkamadığımdan soruyorum schuberth kask almak istiyorum ama kask dünya para her siteden alınmaz diye düşünüyorum kargoda çizilme ihtimali vs, gibi sıkıntılar yaşamayacağım yada arkasında duracak siteler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yabancı siteler çok avantajlı değil. uzun teslim süreleri ve pahalı ürünlerin gümrüğe takılma riski de var. Burda herşey var. n11.com sahibinden.com motosiklet aksesuarı satan bir dünya web sitesi var. Ben yine de eğer ürün giyimse mağazadan deneyerek dokunarak almanızı öneririm.

SR1

Arkadaslar schuberth sr1 Stealth kırmızı kaskı sonunda aldım :cat: motorcumarketi.com 'dan aldım bugün aradım yarın sabah kargoya verileceğini ertesi gün elimde olacağını söylediler geldiğinde resminide paylaşacağım. Geriye birde yzf r6 almak kaldı :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar