Alırım Anahtarınızı

Evet arkadaşlar yaklaşık 1 yllık artçılık hayatndan sonra özgürlüğün tadını çkarmanın vakti geldi. MT bayan motorsiklet kullanıcılarına bir yenisi daha katıldı. Cumartesi itibari ile Hyosung GV 250 sahibiyim. Gazlamak isteyen arkadaşları Rivaya bekleriz. :)

Kazasız belasız mutlu sürüşler tekerin düz bassın ama bu çok kuru olmuş fotoları görelimmm......

motor maaşallah yanıyor bakanları da yakıyor nazar boncuğu göremedim ama yoksa eğer mutlaka tak ayfer ablacım :)

motorunuzu hayırlı olsun:rendeer:

riva yollarını bende çok severim tatlı virajları var,fakat şile yolundan sola saptıktan sonra yolları iyice bozmuşlar ve bir kaç senedir iyileştirme çalışması yapılmıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, güle güle kullanmanızı dilerim. gv250 ile ne kadar gazlanır bilemem ama.. sonuçta gaz gazdır.. eğlenceli sürüşler.

hepinize teşekkürler resimleri 1-2 gün içinde yükleyeceğim
beni bilenler bilir. gv 250 gazlarm kafada tutarım

Hoşgeldin.. Yollarda motor kullanan bayan sürücülerin artması iyi oluyor.. Belki motorlulara duyulan saygı artar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet arkadaşlar yaklaşık 1 yllık artçılık hayatndan sonra özgürlüğün tadını çkarmanın vakti geldi. MT bayan motorsiklet kullanıcılarına bir yenisi daha katıldı. Cumartesi itibari ile Hyosung GV 250 sahibiyim. Gazlamak isteyen arkadaşları Rivaya bekleriz. :)

geçen sefer ceza yediydik:queen:ben gelmem:p

gülegüle kullan ayfer

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun.... Allah mubarek etsin.....

Öyle bi konuştun ki ben kendimi senin yanında bayan gibi hissettim...:queen:

hayırlı olsun ayfer abla. allah kaza bela göstermesin:rendeer::rendeer::rendeer:
şu avatarada artık kendi canavarının resmini koyarsın:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

riva&riva bak kocanla senin motorun anahtarlarını alırım motorsuz kalırsınız :queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar