Alınık motosiklet için Uygun fiyata kaliteli cırcır lokma takımı

Merhaba arkadaşlar bana hem uygun fiyatlı hem de kaliteli motosiklet için cırcır lokma takımı lazım. Satmak isteyen veya tavsiyelerde bulunabilecek arkadaşlarım yorum yapabilirler

Kocaeli İl Temsilcisi
google da RETTA Olarak aratırsan çok geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlara ürün bulabilirsin.

fiyat hakkaten uygunmuş. ben de bunun 52 parçalık olanından var. 4 ay önce 200tl'ye almıştım. eksik kaldığı bir durum olmadı hiç. 1/2 cırcır kolu ve büyük lokmaları da var ekstra olarak.

google da RETTA Olarak aratırsan çok geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlara ürün bulabilirsin.
Retta markası da duyduğum kadarıyla fiyat performans olarak bağarılı. düşünülebilir.

Kocaeli İl Temsilcisi
rettayı bence düşün derim :) izeltaş yada ALTAŞ markası fiyatına rettadan 2 set alırsın ve emin ol ben öldüremiyorum ,çok ağır şartlardada kullandım gayet memnunum .altarnatifler var elbette RICO - PROXSON yalnız proxson alman malıdır biraz tuzlu olabilir , tabi biraz kesenin ağzı açılacaksa izeltaş en iyisidir , sonra Altaş gelir kullanan arkadaşlardan sürekli olumlu yorum almaktayım ama bunlarda işimi oldukça temiz bir şekilde görüyor burada ekipmandan beklenti nedir ? önce bunu tespit etmeliyiz , motor tamircisiyim deseydiniz o zaman altaş ve izeltaş ı tek geçerdim , ancak fiyat ve performans olarak retta hakkaten geniş ürün gamıyla oldukça başarılı , tecrübe ile sabit retta yla benim tanışmam küçücük bir tornavidaya dayanmaktadır o tornavidanın çalışma potansiyelini ve dayanıklılığını gördükten sonra rettta sevdiğim bir marka oldu bu gün izeltaşın küçük bir lokmasını alacağım deseniz emin değilim ama nereden baksanız 100-150 tl si vardır , takım konusunda belkide buraya yorum yazan hatta okuyan çoğu arkadaşımızdan daha tecrübeli olduğumu söyleyebilirim , motor tamircisinde bile bendeki ekipman yoktur , ama yapamayacağım işte yoktur , buradan şu söze istinaden , takım çalışır usta övünür , ucuz diye dandirik bir lokma seti alırsın ya kendini sıyırır Yada sökeceğin vidanın kafasını , yukarıda bir arkadaş Stanley markasını paylaşmış oda kalitelidir ama fazla altarnatifi yok yarı profesyonel bence , stanleyin bir çok ürününü kullandım ama kafama göre lokma seti denk gelmedi kısmet demekki , amaç burada fikir ve yardımcı olamak ): kazasız sürüşler.

[![image](http://i.hizliresim.com/V6RJ7P.jpg)](http://hizliresim.com/V6RJ7P)

DİP NOT : hiçbiri satılık değildir:cherry::p

DİP NOTUN DAHADA DİP NOTU : RETTA babamın oğlu değildir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar