rettayı bence düşün derim

izeltaş yada ALTAŞ markası fiyatına rettadan 2 set alırsın ve emin ol ben öldüremiyorum ,çok ağır şartlardada kullandım gayet memnunum .altarnatifler var elbette RICO - PROXSON yalnız proxson alman malıdır biraz tuzlu olabilir , tabi biraz kesenin ağzı açılacaksa izeltaş en iyisidir , sonra Altaş gelir kullanan arkadaşlardan sürekli olumlu yorum almaktayım ama bunlarda işimi oldukça temiz bir şekilde görüyor burada ekipmandan beklenti nedir ? önce bunu tespit etmeliyiz , motor tamircisiyim deseydiniz o zaman altaş ve izeltaş ı tek geçerdim , ancak fiyat ve performans olarak retta hakkaten geniş ürün gamıyla oldukça başarılı , tecrübe ile sabit retta yla benim tanışmam küçücük bir tornavidaya dayanmaktadır o tornavidanın çalışma potansiyelini ve dayanıklılığını gördükten sonra rettta sevdiğim bir marka oldu bu gün izeltaşın küçük bir lokmasını alacağım deseniz emin değilim ama nereden baksanız 100-150 tl si vardır , takım konusunda belkide buraya yorum yazan hatta okuyan çoğu arkadaşımızdan daha tecrübeli olduğumu söyleyebilirim , motor tamircisinde bile bendeki ekipman yoktur , ama yapamayacağım işte yoktur , buradan şu söze istinaden , takım çalışır usta övünür , ucuz diye dandirik bir lokma seti alırsın ya kendini sıyırır Yada sökeceğin vidanın kafasını , yukarıda bir arkadaş Stanley markasını paylaşmış oda kalitelidir ama fazla altarnatifi yok yarı profesyonel bence , stanleyin bir çok ürününü kullandım ama kafama göre lokma seti denk gelmedi kısmet demekki , amaç burada fikir ve yardımcı olamak ): kazasız sürüşler.
[](http://hizliresim.com/V6RJ7P)
DİP NOT : hiçbiri satılık değildir:cherry:
DİP NOTUN DAHADA DİP NOTU : RETTA babamın oğlu değildir.