Alınık Ducati 848

Merhabalar,

Malum Ducati forumu hareketli değil, o nedenle buraya yazıyorum. Rahatsızlık için şimdiden kusura bakmayın.

Her ne kadar servis/yedek parça sıkıntısı olduğu söylense de Ducati'leri seviyorum. Bugünlerde 848 alma niyetim var. Forumda veya çevrenizde 848'ini satmaya niyetli bir arkadaş var mı biliyor musunuz?

Bugün aşağıdaki motoru görmeye niyetliyim. Sahibi belki de forumdadır. Veya geçmişini biliyorsanız da bilgi verirseniz sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-ducati-istanbul-korlas-94386663/detay

Monster hariç hepi topu 300 tane Ducati vardır Türkiye'de :) Kullanıcısını bulmak imkansıza yakın :) İyidir herhalde Ducati yani boru değil...

Biraz önce gördüm motosikleti. Görünüşü gerçekten çok güzel, durumu da iyiydi. Fakat üzerine oturup elcikleri tuttuğumda pozisyonum rahatsızlık verici oldu. İncelemelerde belirtildiği gibi hakikaten sürüş pozisyonu sıkıntı. Debriyaj kolu kuru debriyaj nedeniyle çok sertti. Sıkışık trafikte kullanılacak gibi görünmüyordu. 310 euro + kdv tutarındaki küçük bir parça ile yumuşatılıyormuş. Şimdilik bu sevdadan vazgeçtim gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar