[ALINIK] 600 CC Super Sport (19000'e kadar)

600 CC racing arıyoruz

Suzuki GSXR600 K6 ve üstü
Honda CBR600RR 2007 Ve üstü
Yamaha R6 2006 ve üstü
Kawasaki ZX6R

Limitimiz 19000 Tl dir.KM sınırımız 35000 dir.Ankara ve çevresi tercihimizdir.Ankara ya uzak iller olursa SERVİS BAKIMLI olması şarttır.

MANTIK ÇERÇEVESİNDE BOYA KABUL EDİLİR.Satan arkadaş lastik durumu ve motorsal bakımına göre fiyat söylerse sevinirim.

İletişim için:Mehmet TAY

Telefon:0507 709 71 42 (Hafta içi 18:00 den sonra hafta sonu 7/24 arayabilirsiniz.)

Kardeş bu motora bir bak istersen.

Ben almayı düşünüyordum, gittim denedim gayet iyi durumda. Sonradan bahara sıfır almaya karar verdiğim için vazgeçtim. Bildiğim kadarıyla bir tek alt sakal boyalı onun dışında boyası yok, motor da oldukça canlı ama yine de ustana baktırırsın.

Ulusan zaten tanıdık güvenilir yer, sahibiyle pazarlık da yaparsın, daha uygun fiyatlara inerler...

Kardeş bu motora bir bak istersen.

Ben almayı düşünüyordum, gittim denedim gayet iyi durumda. Sonradan bahara sıfır almaya karar verdiğim için vazgeçtim. Bildiğim kadarıyla bir tek alt sakal boyalı onun dışında boyası yok, motor da oldukça canlı ama yine de ustana baktırırsın.

Ulusan zaten tanıdık güvenilir yer, sahibiyle pazarlık da yaparsın, daha uygun fiyatlara inerler...

teşekkür ettim ilgin için aldıktan sonra bu rakama bi üst kasasını almayı tercih ederiz R6S elden çıkarması zor bi model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar