Peki o zaman, eğer dinlenmeden çook uzun yollar yaparım 1000km üzeri, dağa taşa da girerim asfalttan çıkarım diyorsan enduro alacaksın. Çift silindirli, gönlüne yatan bir enduro. Yok asfalttan çıkmam, dinlene dinlene geze geze giderim. Performansı seviyorum, biraz fazla da yaksa olur, şekilli olsun dört silindir sesi duyayım dersen model çok.
FZ6 Fazer var, 15'e 2007 ve üzeri makyajlı modelleri tercih edebilirsin. Gerçi ilanlarda 2007-2008 model olup da makyajsız olanları da var da araştırıp öğrenebilirsin farklılıkları, önemli değişiklikler oldu. Birde S2 diye modeli var, onlar en iyisi olur hele ABS'li bulursan. Makyajsız alacaksan da 13 civarına nispeten düşük kilometreli masrafsız temizleri satılıyor. Yine kendine güveniyorsan Z750S'ler var 13 civarına...
GSX650F'ler var, elindeki paraya rahatlıkla bulursun yüksek model temizini. Tam grenaj, Fazer gibi motosikletlerden daha yatık sürüş pozisyonu. Fazer'a göre biraz daha az performans fakat hatrı sayılır miktarda düşük yakıt tüketimi. Aynı şekilde XJ6 Diversion F'ler var yüksek model, şu vakitlerde takip edilip sabredilirse bulunur düşük kilometreli yüksek modelli cillop gibi... Bunların bir tık ötesi, daha çok SS tarzı CBR600F'ler var fakat seni yüksek cc tecrübesi açısından aşabilir. CBF600 karbüratörlü, çok yakan yaktığı kadar gitmeyen bir motosiklet. Ben tavsiye etmiyorum, yakıt dışında güzel motosiklet olarak anılıyor. GSF650 Bandit S'ler var makul yakıt tüketimi ve rahatlığıyla...
Birde Touring, Sport Touring tarzı çift silindirli modeller var. Er-6F vs. Asfalttan çıkmam, ekonomik olsun dersen biçilmiş kaftan. 15'e düşük kilometreli ABS'li yüksek modelli bulursun.
Naked mode tavsiye etmiyorum, eğer bu kadar para yatırıp ara sınıfı atlarım dersen hiç bakma Naked'lara çok pişman olursun. Naked'lar cadde motorudur, yola rüzgara gelmez. Hiç olmazsa kafa grenajlı modellere bak benden sana tavsiye. Cam da taksan sıkıntı yaşarsın.