ALIN sıze motoru sadece gösteriş iiçin kullannan dengesizler

Burda bence bana gore motor askı olmayan motor surenlerı benı bı odaya tıkıycaklar senmısın buları yapıp bızım admızı kotuye cıkaran dıe bı o duvara bı bu duvara calacam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onları geçtimde videonun altında yorumlar var hiç biride kardeşim kaskın nerede seni düşünen bir ailen yokmu diye bir soru yönelten yok hepsi birbirini yarışa davet ediyor bu büyük bir sorumsuzluk yazıık!:pale:

onları geçtimde videonun altında yorumlar var hiç biride kardeşim kaskın nerede seni düşünen bir ailen yokmu diye bir soru yönelten yok hepsi birbirini yarışa davet ediyor bu büyük bir sorumsuzluk yazıık!:pale:

bunları uyarsan ne olurki anlamzlarki allan kıroları marifet zannediyolar bide iyi bişey yaptıklarını zannedip kameraya alıyolar GÜYA ölümsüzleştiriyolar.. AMA HAKLARINIDA YEMEMEK GEREKİR CESARET İSTER BENCE...

Nerden anladın :queen::queen:

sence..................................?

Son düzenleme:
plakalara dikkat edin bir çoğu Gaziantep plakasıdır. Elbette iç anadolu bölgesinde de bu tip yarışlar yapılıyor. bunu gibiler yüzünden (motorcu demeye bin şahit gerek) Gaziantep senelerce motosiklet yasaklanmamışmıydı. Halen var daha bunlardan çok kızıyorum görünce. bazen yarış yapalım diyorlar şeytan diyor tamam deyip yanına yanaşınca kask yok zaten vur tekmeyi ölmezse belki akıllanır diyorum ama akıllanmaz bunun gibiler. işi ticarete dökmüşler adamlar.

ya bunlarin motorun ustune yatmalarinin amaci hava atmak degil..ruzgardan etkilenmemek ..daha hizli gitmek icin ruzgarin etkisini artirmak ..

Hepınız haklısınız :D ....... bunlara motorcu demege 10000000000 sahıt gerek

Sonra bunlar ölünce motorun adı tehlikeliye çıkıyor. Biz alana kadar 1001 kişiye dert anlatıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar