Alın size gerçek Hayalet. +17

Bugün dışsarı çıkamayan arkadaşlara ve gelince bu mesajı okuyacak arkadaslara Aman Dikkat !!!

Değişik bir film buldum sizlerle paylaşmak istedim kesinlikle konu dışı olduğunu biliyorum

Gelelim filmimizin konusuna.

Sözde bir otomobil reklamında film çekildikten sonra montaja girerken farkediliyorki arabanın önünde beyaz sis gibi birsey dolaşıyor.Ben izledim ürkmedim desem yalan olur bir bakın bakalım sizde benim gördügüm hayaleti görebilecekmisiniz.

Filmin asıl linkli Rapidshare sisteminde idi ordan dosya indirmek biraz sorunlu oldugu icin tekrar update ettim link asagida.

http://www.oturanboga.com/hayalet.wmv

İzledikten sonra yorum yapmayı unutma

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vallahi ürkmedik desem yalan olur.Helese çocuklar çocuk dedisem en küçüğü 13 yaşında tam tıstımbılik oldular biz beyaz sis perdesi beklerken hortlak çıktı ani ve zx 6 r kadar hızlı.Sabah sabah adrenalimizi yükselttin :flower: :flower: :salut: :salut:

Moderatör (forrap)
just_life, benim için günaydın olalı aslında çok olduda ben açılamamıştım şimdi o film sayesinde açıldım...Arkadaşlardaydık bütün gece uyumadık sabah 9 da dükkan açınca bide haliyle uykulu oluyo insan...(internet cafe)

lan altıma yaptım. araba kayboldu arabanın yerine hayalet cıkıcak diye bekliyorum birden o da ne. kalpten gidiyodum vallahi

Çok güzel. Buna benzer çok farklı yapımlar var. Çok izledim. Arayıp bulmak gerek.

abi daha önce de seğretmiştim benim telefonda kayıtlıydı ben size bi tavsiye veriyim bunu seğrettirdiğim kızlar arasında çığlık atmayan olmadı gururla tavsiye ederim deneyin göreceksiniz :queen: :queen: :queen:

Ferrari kardes telefona aldım be bunu telefonda bi tavsıyelerıne uyacam :)

ii de buna hiç bişey seyredilmio adece bi araba gidiyo ondan sonra çığlıkla herşey kapanıyo :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar