Alın size efsane bir ilan daha

ilk radyoda dinledim bu ilanı, bu gün araştırıp buldum.

www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bayandan-inanilmaz-temiz-herseyi-ile-sifirlanmis-mukemmel-bir-a-85240288/detay

F54

Adam amma açıklama döşemis bide çok orj diyo Allah'tan orj yani

Rahmetli dedem derdi "avrattan araba alacağıma sütçüden eşek alırım " diye. Yorum yok..

bazı cümlelerin sonunda yazan "asla almayın" diye yazmış adam,ister alın ister almayın artık :))

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O hatun bende olsun, ertesi gün boşarim.
Bekarim ya, o bakimdan.. Kari boşamak kolay bana..

F54

adam orjinal sıfırları ile değişmiş diyo...onu geçelim zaten ama adamın vurguladığı o kadar nokta varken oraya mı takıldın demek istedim...ama bizim piyasada kusuru gizlemek makbuldur...
benim orj anladığım hiçbir sekilde parça değişmemiştir parça değişmişse orj veya yan sanayi fark etmez o orj likten çıkmıştır

param olsa alırım elden geçmiş yapılmış tabi kontrol ederim düzgün çalışıyorsa

Parası çok anlaşılan arabaya bir araba parası daha gömmüş ama eşinden vazgeçmemiş helal olsun adamdaki aşka :D

öyle hatunu ne yapmalı biraz düşünmeli,stepne olayı ilginç ama ne işe yaradığını bilmiyormuş.temelin vosvos hikayesine dönmüş,yedek motor hesabı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamın sorunu aslında arabayla değil,yengeyle.
arabaya yapacağı masrafla yeni ,daha genç,daha güzel araba kullanmasını bilen,hatta arabası olan bi hatun alması mümkündü:)

Adamın sorunu aslında arabayla değil,yengeyle.
arabaya yapacağı masrafla yeni ,daha genç,daha güzel araba kullanmasını bilen,hatta arabası olan bi hatun alması mümkündü:)

aşk ferman dinlemez ki Savaş abi :) demekki yenge adamın gözünü kör etmiş. ama tabi adamı hizmetçi gibi kullanması demek ki adamın zoruna gitmiyor, bu durumda yeni birine ihtiyaç ta kalmıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar