alın size bir manyak

Doğru hatırlıyorsun verildi daha once :cat:

tekrar yanlış hatırlamıyorsam bayağı bir kınamıştık bu hareketi yapan arkadaşı...

evinin bahçesinde kapalı yollarda spor salonlarında bunları yapanları alkışlarım güzel cesaret isteyen beceri isteyen hareketler ama şehir içi trafiğinde ölüme meydan okumak değil buna ancak Aptallık derim ben...

haklısın bizim mobiletciler var ama böyle bu yolda yapmıyorlar.yapmaları için 60 fırın ekmeği yemeleri lazım :mrgreen:

trafikte ilerlerken kaskın içinden sigara içmeye çalışanı gördüm, kaskın içine telefonu koyup konuşa konuşa gideni de gördüm artık bunu da görmüş oldum :=)
yavaş yavaş görmüş geçirmiş biri olmaya başladım :p:mrgreen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bukadarda sefa pezevengi olunmazki canım, daraldım herifteki rahatlığı görünce:mrgreen: demek yoga ve meditasyon işe yarıyo:)

bunun aynısı türkiyede geçen magazin haberlerindeydi sanırım :silent:
elınde telefon mesaj cekıodu bıde gülüp poz veriodu haberın sonunda plakayı yayınladılar polisler ilgilensin diye

sağ ayak farkındaysanız motorun hemen yanında duruyor yani gaz telinin bağlantığı yere basıyor veya teli geriyor gibi geldi..

motoru sıfır fabrika çıkışlı olsa gerek ki elciklere müdahale etmeden ok gibi gidiyor. ön teker ayarı bozulmamış ;)

İnsanoğlu gün geçtikçe evrim geçiriyor gerçektende. Ama bunun çıkış noktası bence Nasreddin Hocanın eşeğe ters binmesi. :) O zamanın şartları ona biraz uygundur muhtemelen nede olsa toprakta giden eşek "höst!" deyin durur. Da bu adama öyle bir tepkiyle yaklaşmaz bence insanlar tasvip etmiyorum. "Onun gibi gençleri pistlerde görmek istiyoruz.." :)

Benim peder izledi videoyu ben görseydim yolda arkasından dokundururdum diyor acaba napardı diyor :) Ne yapacak dedim ya sağa gider yada sola gider girer bi tarafa :)

dikkat dikkat

ülkemizdeki akıllı sayısı hızla azalıyor lütfen bu denli aklını evde unutanları yok edelim

diyecem ama o akılsızlardan biride benim acıyın bana

türkiyede olsa kesin birisi tampon koyar bu herife.

işte fark burda :bounce: orda motora herşekilde saygı :queen: fakat adam sıyırmış :queen:

Benim peder izledi videoyu ben görseydim yolda arkasından dokundururdum diyor acaba napardı diyor :) Ne yapacak dedim ya sağa gider yada sola gider girer bi tarafa :)

usta babaya biraz bilgi aktarda bi motorcunun canı yanmasın :bounce::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar