Alın size baştan ayağa modifiye motor!

nxm

hehe ben bunun belgeslını dıscoryde seyretmıstım bu efsanevı bı rmotor cunku dunyadkı tek helıkopter motoru takılan motorlardan bırı.. ayrıca yıne dıscvery channel'ın en ıı motlrlar lıstesındekı ılk ondan bırısı..

Amerikalıların iğrenç bir zevki olduğunun yaşayan kanıtı Y2K

Adamlar sırf japonlara hava olsun diye rolls royce helikopter motoru üstüne motor üretiyorlar gene yok gene yok

Suzuki gsx-r 1000 yoshimura bu motorla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyo :mrgreen:

Max. hız konusuna gelince Y2K tabiii ki ama unutmayalım arada çok beygir farkı var o kadar da olsun değil mi sonuçta suzuki 22.900 euro bu motor ise 150.000 $ :mrgreen: :mrgreen:

BU motor degıl kı ıcınde Jet motoru var resmen Helıkopter motoru var Discoveryde ızledım arkasında ısıklarda araba yanasırsa tamponu erıtoyo vee Jet ucagı ıle pıste yarsıtı ve gectı dusunun artık

Tipik amerikan abartılı saçmalıklarından biri daha MTT Y2K üzerinde helikopter motoru var aynı helikopter gibi çalışıyor.Discovery de belgeselde seyretmiştim.Ama hız konusunda gerçekten iddalı gerçe 150,000$'a o kadar normal olmalı ama abartı ve saçmalık bence...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet bu sitede bu habere benzeyen bir konu verilmişti renk metalik gri içinde helikopter motoru var. Saatte 400 km hıza çıkıyordu yanılmıyorsam.

hehe ben bunun belgeslını dıscoryde seyretmıstım bu efsanevı bı rmotor cunku dunyadkı tek helıkopter motoru takılan motorlardan bırı.. ayrıca yıne dıscvery channel'ın en ıı motlrlar lıstesındekı ılk ondan bırısı..

Doğru demişsin.Discovery'deki belgeselde 4 numara olarak seçilmişti...:cat:

Hehehehe bu modiye motor degilki Y2K seri uretimi olan dunyadaki tek marine turibine motor. 35000 rpm gibi dehset bir guc uretiyor 350 km/h son hiza sahip .

ben videoda motor falan göremedim:mrgreen:
kanatsiz küçük bi jet vardi kirmizi :queen: :queen: :queen:

keşke daha gerekli bişeyle uğraşsalarmış bence gereksiz bi alet tabi benim fikrim. . .

hayatımHepyek;582547' Alıntı:
rpm güç ne olaki. orda kimse kask takmıyor galiba ne iş

RPM her türlü motorun elektrik yada mekanik dakikada etrafında döndüğü tur sayısıdır...
Ülkemizdeki yaygın anipatik amerikan yaklaşımını görmek buradanda mümkün bu onların yaptıkları ile çok alakalıı olsa gerek neyse bu buranın konusu hiç değil...
Bu oranda bir güç ve ısıyı kontrol altında tutmak dizginlemek gerçek anlamda bir zanaat bunu kabul etmek lazım görünümden çok motorun yapısı sıradışılığı önem arzeden nokta...
Burada 403 km/h son sürat ve kg başına 1,5 HP güçten bahsediyoruz 320 hp gaz turbin li bir motor 52 000 devir 2800 RPM de 576 nm tork...
Denildiği gibi motosiklet modifiyeli bir araç değil standard üretimi olan bir model...
http://www.bikez.com/motorcycles/marine_turbine_technologies_y2k_turbine_superbike_2003.php

elint motorda bir sürü ayak var hangisini sayayım haha:) esprik. ama ayak avr canım

nxm

bıde ben sey hatırlıyrum bu motor cok hızlıymıs ama cok kotu donuyormus yanı pahalı bır sus bence :) kım ısterkı ıkı tekerleklı bır tıra bınmeyı.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar