alın size ayna kask oldumu şimdi :D

Ne dememizi bekliyorsun şimdi? Aferin mi?
Ayna ve kask bulunması gereken önemli unsurlardan 2 sidir.
İstersen takma ikisinide hayat senin zevk senin.

O ayna ve kaski bana yada baskasina yarari olsun diye kullanma kendin icin kullan kendi kafani korumak icin?!

Son düzenleme:
alın size ayna kaskla paylaşım arasında bir bağ kuramadım ama motor süper olmuş cok ilği çekici.....

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yani normalde aslında yine aynasız ve kasksız devam edecektin de, sırf bizim dilimizden kurtulmak için ayna ve kask kullanmaya mı başladın? aferin...

güya bu başlıkla da bize sitem ediyorsun öyle mi? "ulan bıktım söylenmenizden alın size ayna kask. rahatladınız mı" demeye getiriyorsun yani. acayip rahatladım arkadaşım. senin hayatın ve güvenliğin benim de çok umurumdaydı. gece gündüz, yatıp kalkıp seni düşünüyordum, geceleri korkulu rüya görüyordum, "bu çocuğun aynaları ve kaskı yok, başına bir şey gelecek" diye.

ne yani normalde aslında yine aynasız ve kasksız devam edecektin de, sırf bizim dilimizden kurtulmak için ayna ve kask kullanmaya mı başladın? aferin...

güya bu başlıkla da bize sitem ediyorsun öyle mi? "ulan bıktım söylenmenizden alın size ayna kask. rahatladınız mı" demeye getiriyorsun yani. acayip rahatladım arkadaşım. senin hayatın ve güvenliğin benim de çok umurumdaydı. gece gündüz, yatıp kalkıp seni düşünüyordum, geceleri korkulu rüya görüyordum, "bu çocuğun aynaları ve kaskı yok, başına bir şey gelecek" diye.

:pr::pr::pr::pr::pr::pr:

Olmamış, ayna ve kaska da yeşil ışık takviyesi şart.:queen::cat:

Müdür dehşet verici olmuş, kutlarım seni,
Yalnız lastikleri ya yeşile boya yada yeşil neon tak, galiba unutmuşsun,
Ayrıca hep böğle bir motosikletimin olmasını hayal etmişimdir :)
Teyp,amfi,kolon,bas vs. vs. de taktırdınmı tamam olur derim,
Çiçek abbas ın süslü ford minibüsünün 2 TEKERLEKLİ VERSİYONU gibi olmuş :) :)

Müdür Yeşili Bu Kadar Sevion Madem Bunları Yapasıya Kadar Bi Fidan Dikeydin Daha Hayırlı Olurdu :)

aga striptizmi yapacan bu ne. bu işin şakası
ciddisi ise, Allah aşkına güzelmi gözüküyo şimdi bu motor. zevk işi tamam ama göz var nizam var.

bence az da mor eklersen japonya genelevi gibi olur tam başaramamışın
(bayan arkadaşlar kusura bakmasın hak etti)

Forumdan Uzaklaştırıldı
o motorla nasıl dolaşıyosun hayret ben utancımdan başım aşşada giderdim ayaklı pavyon gibi bide üstünde satranç oynuyormusun ??

Aga walla hakketen aşırı abartmışın yani mofiye deil başka bişey olmuş o kadar damaya ne gerek war sanki modifiyenin çok olmasının bi anlamı yok göze hoş görükmesi yeterlidir ;)

o motorla nasıl dolaşıyosun hayret ben utancımdan başım aşşada giderdim ayaklı pavyon gibi bide üstünde satranç oynuyormusun ??

sıraya geçiyolar binmek için ben binemiyom zatennn:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------

bence az da mor eklersen japonya genelevi gibi olur tam başaramamışın
(bayan arkadaşlar kusura bakmasın hak etti)

neyi hak etmişim kardeşimm sanane yorum yapmak zorunda değilsin yapacaksanda adam gibi yorum yapp iyi veya kötüü şebeklik yapmanın alemi yok şimdi

Yapıştırmaların ağırlığı ne kadar tuttu ,biliyorsun tunningte çok önemli.:)

yinemi sen gamsızvirane :rendeer:
seni takdir ettim, tribe girmeyeceğinede eminim :cherry: hadi bakalım, kazasız belasız..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar