Alın işte kasksız biri.Lanet olsun her gün gittiğim yol...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.haberler.com/izmir-asiri-hiz-can-aldi-asiri-hiz-kasksiz-2264348-haberi/

Buyrun beyler ne diyelim bizden birini daha kasksızlıktan kaybettik.

Olay bizim evimize 1 KM uzaklıkta çevre yolunda oluyor.Her gün okuluma gidip geldiğim yol.Ayrıca bizim arkadaşlar da çocuğu tanıyorlarmış.Biz ne yapalım şimdi ne yapalım kask olsa ölmeyecekti hayatta olacaktı.Allah aşkına kasksız binmeyelim şu alete LÜTFEN LÜTFEN...

Allah rahmet eylesin. ya çok kötü bir görüntü ceset yolda üstü örtülü off ALLAH ailesine sabır versin

altı-üstü bir kask dememek lazım,yazık bu kadar basit nedenlerle hayat kaybetmek hakkaten çok yazık ! Allah rahmet eylesin ne diyeyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çocuğu tanıyoruz birde.Onun burukluğu var içimizde.

Kaza yapılan motosiklet bu motosiklet.Kaza yapan çocuğun arkadaşı buda.

adadak.jpg

Allah rahmet eylesin
sevdiklerine de Allah sabır versin
dümdüz ve geniş bir yol
aşırı hız ve korumasız binmek
söyleyecek başka bir şey yok

Motosiklet elciğine kadar yola dağılmış, yazık, demek hızı çok fazlaydı.
Allah rahmet eylesin :pale:

Bakın bu tür kazaların ve ölümlerin nedense genelde SS motosikletler ile olacağı düşünülüyor.

Oysa 49 cc bir moped ile bile gerçekten çok pis ölümlü kazalar meydana gelebiliyor.

60-70 ile, bilemedin 80-90 ile giden motosikletlerle kaza çok ağır olmaz gibi bir rehavete kimse kapılmasın.

Mersin İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin ama üzülmedim... demek ki insan kafatası asfalttan sağlam değilmiş. artık herkes öğrenmiş olmalı!!!

Allah rahmet eylesin kızsak da bir can gitti. Kimsenin de ders alacağı yok. Şu çin malı kolay ulaşılabilir motorlara özellikle de cub lara iyice uyuz olmaya başladım.

Altındaki araçları uçak gören insanlardan nefret ediyorum.

Allah rahmet eylesin, kask takabilecek kapasitede olan bir insan bilinçsizce motor kullanmaz.

Otomobil yarışlarında dahi kask kullanılmayan hiçbir kategori yokken ( son derece sağlam ve önlemleri alınmış araçlar olmasına rağmen) motosiklet ile kasksız yarış yapar gibi kullanmanın manası nedir. Hangi akla mantığa sığar...
Arıca bu lafım race makinelere kasksız binenler içinde geçerlidir.(yavaş gitseler dahi)

Allah rahmet eylesin.ancak kasksiz olmasida onun sucu kaski olsaydi belkide ufak siyriklarla atlaticakti.korumalarin onemini biliyorum ve dun MQP marka full korumali tulum ve bot aldim.artik herseyim tam.

ALLAH rahmet eylesın yapıcak bısey yok sadece KASK ınızı takın demekten baska.

Motosikleti
750x
Ölüm bagira bagira gelmiş.
Nedense hiç Üzülesim gelmedi arkadaşa.
Allah rahmet eylesin.

Racing oldurur abi yasaklansin.

Tuh pardon tutturamadim, insan kaynakliymis olsun racing yinede oldurur.

Allah rahmet eylesin ne diyelim 4 saniyeni verip bi kaski kafana takmak bu kadar zor mu?

Adam kaliteli bir kask zaten alamaz çünkü o an kaza yapacağı aklına gelmez çünkü güzel kaliteli bir kask 250 tl den başlıyor e motosiklet zaten 2 bin lira gibi bir fiyat aileye bağlıysa aile bunu almaz biliyorum çünkü bende mopedle gezerken alınmıyordu.
Cbf 150 ve üstü hariç modellerde kimsede kask yok görüyorum günde en az 50 motosiklet yok canından daha pahallı kask abi:pr:

Yazik gunah cidden

50cc-150 cc arasi zaten binici gurubu kaski takmamakta inat ediyor cunku kendilerini hizli bir bisiklet olarak goruyor. Taaki asfaltin tadina bakincaya kadar. Sonrasi olum

250cc -500 cc gurubu yavas yavas bu korkuyu kendine asiliyor ve kasktan baslayarak koruma nun onemini anliyor.

600cc-1000cc+ motorcular zaten motor+kask bolunmez bir kavram. Cunku senelerini verip kavrulmus oluyorlar bu iste. Yasamalarinin tek sebebi de korumalari.

Motorundan aynasini , kaskini eksik eden arkadasalara, iste sonunuz. Motoruma ne egzoz aliyim, xenon taktiracam , yok serit atacam diye kafa patlatacaginiza kafaniz patlamasin diye iyi kask nerden alinir diye sorun bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar