alım satım

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben yeni motor aldım da . noter satışını aldım . mali zorunluluk sigortasınıda yaptırdım. ama ruhsat değişimi olmadı .bana söylediklerine göre yeni ruhsat 15 gün içinde adrese gelecekmiş o nasıl oluyor anlamadım.sigortacı bana öyle dedi hiç bana mantıklı gelmedi beni adres beyanatında bunmadım adresimi nerden bulacaklarda yolluyacaklar ?

Normalde öyle 15 gün içinde adresine postalanıyor. Adresi istemeleri lazımdı aslında ama istememişler. Muhtemelen kimlik bilgilerini girdiğinde adresin çıkmıştır veya ikametgah adresin olarak görünmüştür. Eğer 15 gün içinde adresine gelmezse ruhsat o zaman noter satış kağıdındaki trafik tescil büronu veya ptt'yi arayıp sorarsın. Bazen adrese gelmiyebiliyor. 15 gün içinde gelmezse ilk önce ptt yi arasın oradan zaten ruhsatının nereye gönderildiği çıkar ortaya.

kardeş yakın zamanda bende üzerime aldım önce noter satışında aldığın belgeyi en yakın trafik şubeye götürüyosun orda sana gün veriyolar ya yarın al diyolar ya 2 saat sonra gel diyolar ruhsatın çıkıyo ücretsiz bu işlem

F54

adres vermemen gayet normal vatandaşlık numara nı girip ikamet adresini bulurlar zaten:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yasal olarak adresin gözüken yerde oturmuyorsan eline ulaşmayabilir.

Öyle bir durum var ise adrese gelmesini bekleme, bir hafta içinde ara trafik tescil büryo hazırsa git elden al.

noter işi bittikten sonra emniyete gidip çıkartmak en iyisi... geldi gelecek kaygısı bekleme yok. biraz sıra beklersniz o kadar.... Gidin bir sorun belki şimdi bile emniyetten alabilirsiniz.

Yasal olarak adresin gözüken yerde oturmuyorsan eline ulaşmayabilir.

Öyle bir durum var ise adrese gelmesini bekleme, bir hafta içinde ara trafik tescil büryo hazırsa git elden al.

adam yazmış :) sonradan gördüm...

Motorun plakasının bağlı olduğu trafik tescil şubeye git yeni ruhsatını versinler. Beklemene gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar