Alınmaz, patlar, çatlar. Diyenler tecrübelerini paylaşsa da bilgilensek ne olmuş ne bitmiş?
Herkes ahkam kesiyor.
Gerek motora gerek hobileirm için sürekli ae kullandığım bir zamanlar gayet memnundum yani nolduda kötülediniz hemen?
Ha şu an dolar yüksek esprisi kalmadı.
Ondan önce neyini gördünüz.
Daines için daikin var adam çakmasını yapmış orijin ürün demiyor ki aşağı yukarı aynı fabrikalarda aynı makinalarda üretiliyor.
Dainesi törenle mi yapıyorlar? okuyup üflüyorlar mı materyal farkı olabilir ya da olmayabilir.
Neyin kafası bu?
bunu bu forumda 10 defa yazdım
bizim bir kardeşimizde bir hevisle gitti aliexpress den çakma dainese mont aldı ucuzada almadı 100 mü 120 dolarmı ne vemriş.. 5-6 ay önce sağda solda hava atıyordu bu montun sıfırı 3-4 bin lira falan filan ben aldım şu kadara bire bir aynısı... korunmak için değil sağda solda hava atmak için almış montu o belli.. motorla 2 ay olmuşdur kaza yaptı hızıda düşükdü Allah dan yerde altı üstü 7-8 metre sürüklenmiş mont param parça montun içindeki plastik korumlar artık nasıl kalitesiz ise korumalar kırılmış.. İçine giydiği kalın kazak korumuş.. oda parçalanmış gerçi ama esas o korumuş sürtünme sırasında..
ben montu gördüm bu nasıl böyle ufak bir kazada bu hale gelir dedim akım almadı.. bırak çakmayı türkiyeden üstüne en ucuzundan bir mont alsan seni o kasada aslanlar gibi korurdu..
vel hasıl görüntü dikiş kalitesi osu busu birebir aynı olabilir ama malzeme kalitesi işçilik kesinlikle ve kesinlikle aynı değil dainese membrand iç kaplama kullanır ince montlarında çok katmanlı özel bir fiber gibi bir kumaşdır yapımı bile pahalıdır meşakatli bir işlemdir.. çinliler bile öyle bir mont yapmaya kalksa malzeme maliyetlerinden kullanılan teknolojiden ötürü onlar bile dainse 3-4 satıyorsa 2 bin tlden aşağı satamaz..
eldiven alınır bende alırım şahsen dizlik koruma falan alınır motorsiklet aksesuar ekipmanlarıda alınabilinir belli başlı fren balatası falan olmadığı sürece o konularda markacıyım ..aksesuar işde yukarda arkadaş almış radyatör koruması falan egzos bunlar alınabilinir manettir ledli sinyallerdir falan alınır kaba parçalar çünkü çok yüksek teknoloji istemiyor ...