Bu ürünlerden bir kısmını satın aldım ve kullanıyorum. Almak isteyen arkadaşlar olursa diye görüşlerimi paylaşayım. Belki faydası olur.
1- 8 numaradaki furygan deri eldivenden altı ay önce bir çifti 25 USD'ye iki çift aldım. XL beden Yazlık eldivenim vardı. Bundan da kendim için XL, eşim için (sitede S beden olmadığından) M beden aldım. XL bana çok büyük geldi. M beden tam oldu. Şehir içinde kullanışlı değil. Parmakların hareketlerini kısıtlıyor. Seri bir şekilde gaz, fren, debriyaj, sinyal ve kornayı kullanmak güç. Uzun yolda kullanılabilir. Malzemesi kaletili gibi. Sıcak havalar için uygun değil. 25 derecenin üzerindeki hava sıcaklıklarında çok çabuk terletiyor. 10 derecenin altında ise üşütüyor. 15-25 derece hava sıcaklıklarında kullanılabilir.
2- 10 numaradaki kışlık eldiveni bir hafta önce teslim aldım. Kendim için XL, (S beden niye üretmez bu çinliler?) eşim için M beden aldım. XL beden bana tam oldu. Eşime M beden biraz büyük geldi. motosikleti ben kullandığım için sorun etmedik. Şimdilik 5-6 derece hava sıcaklığında iki kez kullandım. Bir saatin sonunda parmak uçlarında biraz üşüme hissettim. Elcik ısıtma olursa daha düşük ısılarda kullanılabilir. Kullanımı nispeten rahat.
3- 11 numaradaki intercomu altı aydır kullanıyorum. çok rahat ve pratik. İlk ayarlarını yaptıktan sonra telefon ve artçı ile konuşma çok pratik. nlız zaman zaman telefondan bluetooth'a bağlanma da sorun oluyor. Açıp kapatmak gerekiyor düzelmesi için. İkimiz de fulface kask kullanıyoruz. 110-120 km. üzerindeki hızlarda kaskın rüzgarından etkileniyor ve artçıyla konuşmak zor oluyor. Ben artçımı duyabiliyorum ama o beni önden rüzgar aldığım için çok zor duyuyor yüksek hızda. Çekme mesafesi geyet iyi. Yüzlerce metre mesafeden arada bir engel yoksa (tepe ya da büyük binalar gibi) gayet içi konuşabiliyorsunuz.
4- 31 numaradaki yazlık eldivenlerin hemen hemen aynısını daha önce Bursa'da bir bayiden almıştım. Aldığım eldivenle kaza yaptım. Eklem ve avuç korumaları olmasaydı şu anda ellerimi kullanabilir miydim bilmiyorum. Kazada bu eldivenler hasar görünce 31 numarada gösterilen yazlık eldivenlerden aldım. Yine kendim için XL, eşim için maalesef M. (S beden yok tabi ki) Benim Bursa'dan aldığım eldivenle malzeme kalitesi olarak hemen hemen aynı. tek kötü tarafı bilek kısmındaki cırt dikiş yerlerinin bulunduğu bölgenin malzemesi zayıf. Cirtları açıp kapattıkça dikişleri kumaşı yırtıyor. Aldıktan Bir ay sonra cırtların dikişlerini tamir etmek zorunda kaldım. Şimdi daha dikkatli cırtları açıp kapatıyorum. Benim dikişim daha sağlam olmuş

hala yırtılmadılar. Bu eldivenler çok rahat ve güvenli. Ayrıca el ve parmak hareketlerini hiç kısıtlamıyor. 45 derece sıcakta kullandım. Terleme yok.
Ayrıca 1 numaradaki kameraya benzer olan 58 USD'ye SJ7000 1080P aldım. Dış mekan çekimlerinde çok iyi. Ancak iç mekan ve gece çekimleri çok iyi değil. ancak ödediğim paraya bakınca tabi ki bir GoPro kalitesi beklemek anlamsız. Ben çok memnunum. Sürekli kayıttayım.
Bunun dışında 49 numaradaki telefon tutucuya benzer bir telefon tutucu aldım. O da gayet kullanışlı.
Resimlerde olmayan 5 V USB ve 12 V. çakmak çıkışı olan bir çakmaklık aldım kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Bu güne kadar teslimatta sorun yaşamadım. 20 kadar ürün aldım hepsi de geldi. En fazla 40 gün sürde. China post yoluyla gelenler Genellikle 20-30 gün arasında geliyor. Bazen 40 günü de bulabiliyor. Ancak kamera ve intercom 10 günde gelmişti. NLPost tercih ederseniz çok hızlı. Bazen ben 2-3 dolar fark verip daha hızlı olanı seçiyorum. Satıcıların bir çoğu sizin sorularınıza cevap veriyor ve ilgileniyor.
Kısaca ben aliexpress'ten memnunum. Alışveriş yaparken satıcıyı iyi seçmek gerek. Ürün yorumlarını okuyun ona göre fikir edinin derim.
Bu arada ben de bir şey sormak istiyorum. Aşağıdaki linkteki botlardan alıp kullanan var mı merak ediyorum. İnternetten hiç giyim ürünü almadım. Deneyip ayağımda görmeden de almaya cesaret edemiyorum. Yorumları okudum fena değil. Yine de tereddüt ediyorum. https://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2015-NEW-motorcycle-boots-Pro-Biker-SPEED-boots-for-motorcyle-Racing-Motocross-Boots-BLACK/32262500505.html?spm=2114.13010208.99999999.324.Ed08XU&detailNewVersion=&categoryId=200003345