aliexpress

arkadaşlar aliexpressden aldıgım urunlerın 1 ayda gelıcegını bılıyorum ama verdıklerı takıp numaraları o altta yazan sıteyle alakası yok gırıyorum hıcbırşey cıkmıyor biri atmıştı bıryere global miydi neydı oyle bişi ordan kontrol etsem gosterırlermı turkıyeye gırış yapmışmı degılmı dıye
QYmmnr.png

Zaten daha yeni vermişsin sanırım sparişleri benim 25 gün oldu hala göremiyorum hiç okumuyor musun hocam sen şu açılan konuları valla bak yunus gelir şimdi laf yapar sana :D

Merhaba Siparişlerini Takip Etmek İçin https://www.17track.net/tr/ Adresini Kullanabilirsin , Takip Nosunu Yapıştırıp Arama Yaparak Bulabilirsin. Eğer Sistemde Gözükmüyorsa Bir Kaç Gün Sonra Tekrar Denersen Çıkar.

"Chinapost Registered Air Mail" gibi ulusal posta servisleriyle gönderilen ürünlerin takipleri yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra sistemde aktif hale geliyor. Zaten bu süre içerisinde Türkiye'ye girmiş ya da yaklaşmış oluyor çoğu zaman. Birkaç gün aralıklı olarak tekrar dene. Arkadaşın söylediği gibi 17track adresinden de izleyebilirsin. Global kargo izleme sitesidir. Gönderi Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra da PTT'nin resmi sayfasından aynı takip numarasıyla izleyebilirsin. Gümrük süreçleri vs. hepsini ayrıntılı yazıyorlar.

Zaten daha yeni vermişsin sanırım sparişleri benim 25 gün oldu hala göremiyorum hiç okumuyor musun hocam sen şu açılan konuları valla bak yunus gelir şimdi laf yapar sana :D

Ayni arkadas defalardir ayni sorununa farkli konular aciyor her ilerleme kaydedişinde. O sebeple cevap vermeyi bile dusunmuyorum artik boyle konulara !:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar