AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

Tabiki orası öyle ama en kötüsü 350 lira :)) 2 katı. Baya da alıp giyen var 1 tane almak istiyorum bende. Fakat ne kadar kevlar kullanılmış onu bilmiyorum... Yada dayanıklılığı hakkında bir fikrim olmaması endişelendiriyor beni. Kesin vardır forum da alıp giymiş olan. Umarım yorum yazan çıkar.

Çok ucuza bulduğunuz ürünlere zıplamamanız tavsiyemdir :) tamam daha uygun ürünler almanın derdindeyiz ama kaliteli ürünleri ülkemize göre daha uyguna alalım. Sonuc olarak bunların kalitesi olası bir kazada hayati etken taşımakta.

Ben aldım bundan da henuz kullanmak nasip olmadi. Evde yatıyor garibim. Türkiyeden de almış olabilirim emin degilim. Bkrde 10bin değil 18bin mah almış olabilirim ondan da emin degilim :D kisacasi emin degilim okuma mesajimi :D

Kullanmayacaksan niye aldın madem aldın kullan yani hani kullanmayacam diyorsanda kullanmayacagın seyi alacak parayı nerden buldun madem o kadar paran var bızede al hadı almam dıyorsan kendınede alma kıskanıyoruz

Kullanmayacaksan niye aldın madem aldın kullan yani hani kullanmayacam diyorsanda kullanmayacagın seyi alacak parayı nerden buldun madem o kadar paran var bızede al hadı almam dıyorsan kendınede alma kıskanıyoruz

Kullanacağım için aldım ama ürünleri Tütkiyeye kargolatiyorum ve ben Türkiyede degilim. O kadar parayı nerden bulduuuuum iiiiiiii şeyyy keeem küm.. Çalışıyom ben yaa alla alla :D hem parayla imanin kimde olduğu belli olmazmış:) ondan sooooraaa
İşte ele :D

Kullanacağım için aldım ama ürünleri Tütkiyeye kargolatiyorum ve ben Türkiyede degilim. O kadar parayı nerden bulduuuuum iiiiiiii şeyyy keeem küm.. Çalışıyom ben yaa alla alla :D hem parayla imanin kimde olduğu belli olmazmış:) ondan sooooraaa
İşte ele :D

Rusya insanı bozuyormuş baksana paranın geldıgı yer bıle bılınmıyor abi yanına geleyım mı bende pet gibi besle benı evde :D

Rusya insanı bozuyormuş baksana paranın geldıgı yer bıle bılınmıyor abi yanına geleyım mı bende pet gibi besle benı evde :D

Estağfurullah olurmu oyle sey. Gel aslanlar gibi agirlarim seni (yine bir hayvana dayandi olay ama anladin sen onu)

Olm gündüz işyerinde akşam evde mesaideyiz.. Gece! gündüz çalışıyorum :) çok zor şartlar altındayım.
Hilmi'nin paraya sıkışması gibi bir durum söz konusu :D

Oooo Rusya mı alırım bi dal :mrgreen:

Bu taşınabilir bataryanın aynısından 10k kadiköy yazıcıoğlundan aldım 40tl boşa yurt dışından alıp beklemeyin 10 lira için :)

Oooo Rusya mı alırım bi dal :mrgreen:

Bu taşınabilir bataryanın aynısından 10k kadiköy yazıcıoğlundan aldım 40tl boşa yurt dışından alıp beklemeyin 10 lira için :)

Ben sana 2 dal verim de keremcim beraber içelim ne dersin? ::138:::138:

Bizzat bu ürünü kullanmışlıgımız var gayet guzel.. bataryaya 50 den fazla vermicen zaten :p görerek alınması gerekir fikrimce ben media marketten aldıgımda ki bozuktu, orda denedim 2.side bozuktu, 3. normaldi.. böle kucuk seyleri gorup alıorum ben :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar