AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

Kocaeli İl Temsilcisi
Ortamlarda Alpinestars deriz, kim nerden bilecek :queen:

Valla oyle 600 TL uzerinde motovento`da satiliyor sormustum la dedim biz servis 40 TL iscilik istiyor diye motoru garantiden cikarmis adamiz :) Kislik eldivenim var ama baska biri suruyo motoru hic hissetmiyorum gaz kolunu. Idare etcez bunla :)

Dışarıdan görenler zaten direk Alpinestars zannediyor . :p Gönül isterki orjinal alalım ama bu maaşlar ile zor . Kask , mont , pantolon , bot her zaman orjinal alırım ama eldivene 600-800 tl civarlarında para vermeğe içim el vermiyor . :)

Hocam bilmediğiniz bir durum olabilir mi acaba ? Hayal kırıklığı oldu şu anda. Yani biz 4 kişi düşünüyorduk. O zaman bu arkadaşlar 4 ayrı geçiş butonlarını sadece 2 kişi konuşsun diye mi koynmuşlar ? Kafam karıştı biraz. Bilgilerinde de 6 kişi falan diyor ama bunlar uyanık reklam politikası da olabilir.

Hocam bilmediğiniz bir durum olabilir mi acaba ? Hayal kırıklığı oldu şu anda. Yani biz 4 kişi düşünüyorduk. O zaman bu arkadaşlar 4 ayrı geçiş butonlarını sadece 2 kişi konuşsun diye mi koynmuşlar ? Kafam karıştı biraz. Bilgilerinde de 6 kişi falan diyor ama bunlar uyanık reklam politikası da olabilir.

yukarıda verdiğim linkte biraz aşağıya indiğinizde bir tablo göreceksiniz. orada ''Riders same time talk`` kısmında her ürünün aynı anda kaç kişinin konuşabileceğini görebilirsiniz ve ürünü bu şekilde seçebilirsiniz. biz aldığımızda da buradaki yorumlardan yola çıkarak aldık ve herkesin aynı anda birbiriyle konferans görüşebileceğini sanıyorduk.aldığımızda durumun öyle olmadığını öğrendik fakat aynı anda 4 ya da 5 kişinin konuşabildiği ürünlerin fiyatına bakınca zaten almayacağımı da belirteyim :)

yukarıda verdiğim linkte biraz aşağıya indiğinizde bir tablo göreceksiniz. orada ''Riders same time talk`` kısmında her ürünün aynı anda kaç kişinin konuşabileceğini görebilirsiniz ve ürünü bu şekilde seçebilirsiniz. biz aldığımızda da buradaki yorumlardan yola çıkarak aldık ve herkesin aynı anda birbiriyle konferans görüşebileceğini sanıyorduk.aldığımızda durumun öyle olmadığını öğrendik fakat aynı anda 4 ya da 5 kişinin konuşabildiği ürünlerin fiyatına bakınca zaten almayacağımı da belirteyim :)

Aynen o fiyatlara ceket, pantolon alırım. Üzerine bir kaç tane de buff alacak para kalır ::)) Üzüldüm ama mantıklı yani. O paraya öyle bir özellik olsa fiyat farkının böyle olması mümkün değil. Yine de alabilirim. Sonuçta bize lazım oluyor. Konferans işi çöp oldu. Sağ ol yardımcı olduğun için.

V8 modelinin konferans yapabiliyor olması lazım emin degilim ama bi bak istersen. 11.11 de indirimini yakalayip 80 küsür dolara uzaktan kumandalisini sipariş etmistim

V8 modelinin konferans yapabiliyor olması lazım emin degilim ama bi bak istersen. 11.11 de indirimini yakalayip 80 küsür dolara uzaktan kumandalisini sipariş etmistim

aynen oyle, V4 4kişi, V5 5kişi, V6 2kişi, V8 5kişi. verdiğim linkte tablo yapmışlar ;) ama dediğim gibi fiyat farkı benim kanaatimce gereksiz ;)

Komine ayakkabılarımda geldi.

Bunu aliexpressten almadım. Faturayi dusuk gosterecek yer bulamadim. 106 lira vergi ödedim. Pismanmiyim?
Hayir. Yine olsa yine yaparım :D

Valla ayakkabı güzelmiş. Giy kız istemeye git o derece.
Güle güle kullanın.

nerden aldiniz bende ayakkabj bakiyorum fuyati nedir birde hayirli olsun

Bu ürün tamamen fantazi amacli alindi.
Kominenin takimini diziyorum. Ayakkabi da komine olsun diye kargo ucretine ve gercek fiyattan fatura edilmesine dogal olarak gumruk vergisine razi geldim. 600 liranin uzerinde bir fiyata gelmiş oldu. Normal fiyatı 380 lira civarında.

Komine ayakkabılarımda geldi.

Bunu aliexpressten almadım. Faturayi dusuk gosterecek yer bulamadim. 106 lira vergi ödedim. Pismanmiyim?
Hayir. Yine olsa yine yaparım :D

[url]http://i.hizliresim.com/bYPvAV.jpg[/url][url]http://i.hizliresim.com/d09LzL.jpg[/url]

Hocam hayırlı olsun..

hangi siteden aldın?

birde şu eldiven hakkında yorumunuz nedir?

http://www.aliexpress.com/item/KOMINE-GK-160-Protect-Leather-Mesh-Motorcycle-Gloves-BRAHMA-Motocross-Racing-Men-Glove/32491394913.html?spm=2114.01020208.3.1.uegftx&ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

Tşkler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teşekkürler..

Kullanmadığım ürün hakkında yorum yapmam ve tavsiye de vermem kesinlikle. Genel yorumum şudur kominenin ürünlerinden parasının karşılığı olmayan hiçbirşey gelmedi henüz bana. Daha önce de ürünlerini alıyordum. bu sefer komple 2 takım yapıyorum. Ceketler pantlonlar termal takımlar eldivenler yağmurluk falan gayet kaliteli geldi.

Eldiven olarak şu ürünü seçmiştim

http://www.aliexpress.com/item/New-2015-KOMINE-GK-170-Titanium-Motorcycle-gloves-Moto-Rider-Racing-gloves-Motorbike-Guantes-GK170-leather/32389522976.html?spm=2114.01020208.3.33.QAmmYp&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

yok bu gösterdikleri kadar da değildir dedim. resimdeki ne ise aynısı geldi :)

resimlerine buradan bakabilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...verisleri-taze-taze-ekipman-tercihleri-3.html

Ayakkabıyı webike.net sitesinden aldım. ama dediğim gibi düşük fatura etmiyorlar ve kargo da ücretli.

PAZOMA-2x-Universal-Motorcycle-Turn-Signal-Light-14-LED-Indicator-Blinker-Flasher-For-Honda-Yamaha-Suzuki.jpg_640x640.jpg

Sinyal ve stop birlikte sizce ledlerin ışığı yeterli olur mu?

http://www.aliexpress.com/store/product/Pazoma-Motorcycle-3-in-1-LED-Turn-Signals-Light-Indicators-Red-Stop-Brake-Light-for-honda/713385_1076287693.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar