AliExpress' den Takip Cihazı Ve İntercoom Alan Var Mı ?

Güzel qoruntu olarak da ancak benim ki kapalı kask benim paylastiqim ilandaki mikrafon kullanimi kolaylastiriyor qibi qeldi simdi seninkiy ile benim ki arasinda 40 tl de fark var

İntercom için Climder c3 tavsiye ederim. Aliekspresten almıştım. Tavsiye ederim.
Sadece mandalı çabuk kırılabiliyor, dikkatli kullanmakta fayda var.

11 11 indiriminden almıştım daha yeni mandalı kırıldı ama cok memnunum. Mandal sipariş vericem bende

O Freedconn intercom Türkiye'ye Knmaster olarak geliyor bu arada.Ordan da alabilirsiniz.Ben 1 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Öneri ve cevaplariniz icin tesekkur ederim.benim.alicaqim.urun suan 100 tl.qibi bir fiyata qelicek indirimi var yorumlarida olumlu ve mikrafonu yapistirmali ufak ilk.defa kullanicam diqer mikrafonlar aqiz kismimiza deqebiliyormus kapali kasklar da bu alternatifi hosuma qitti . Takip.cihazi icin birsey dememissiniz ?

"g" ler neden "q" ? 2015 lerde kalmamışmıydı bu iğrenç trend?

Nasıl yazdıqıma deqilde ne yazdıqıma odaklanır yazım konusunda deqilde fikir konusunda varsa fikriniz bilqiniz bu şekilde yardımcı olursanız memnun olurum...

BAB™;4307751' Alıntı:

hernekadar interkom adı altında satılsada bunlar çok basit bluetooth cihazları.. Telefonlar için satılan bluetooth cihazlarından pek farkı yok. İş görüyor mu görüyor pek çok kişi bu ürünü ömür boyu kullanabilir. Fakat interkom istiyorsanız midland sena scala gibi özellikli ve parasının hakkını veren cihazları kullanmanızı tavsiye ederim. Bazı arkadaşlarımızın bu cihazları piyasadaki 2 binliralık cihazlarla kıyaslaması yalnış oluyor :)

hernekadar interkom adı altında satılsada bunlar çok basit bluetooth cihazları.. Telefonlar için satılan bluetooth cihazlarından pek farkı yok. İş görüyor mu görüyor pek çok kişi bu ürünü ömür boyu kullanabilir. Fakat interkom istiyorsanız midland sena scala gibi özellikli ve parasının hakkını veren cihazları kullanmanızı tavsiye ederim. Bazı arkadaşlarımızın bu cihazları piyasadaki 2 binliralık cihazlarla kıyaslaması yalnış oluyor :)

Öyle de abi bunlar da çok iyi iş görüyor. 120 ile giderken gayet rahat telefonla konuşabiliyorum. Ayrıca radyo vs de var. Benim de aklımda bu Sena SMH10 var ama fiyatı gördükçe içim acıyor

Benim ucuz urune kacma sebeblerim hem maddiyat hem ilk intercom denemem olacaqi ve bir tek ben kullanicam qrup icinde yolculukta vs deqil bide intercomum var mi var olsun diye simdilik intercomun kullanimina alismak tecrube edinmek icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar