Bana şöyle bir mesaj attı Çinli satıcı -
dear,sorry to take your trouble ,this is the right tracking no: or for the order:88639659754943,you can check it in:http://global.cainiao.com/?spm=5261.8168187.0.0.Cb5h2u,any questions contact us first thanks.
Takip numarası diye bu da sitesi kontrol etmi diyor ne diyor anlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Bu da eski takip numarası bunu iptal etti 08025491190 __ zaten 5 tllik bir şeydi peşine düşmedim. Ama adam arasıra mesaj atıyor sen malı aldın diye bende aldım diye tartışıyoruz şimdilik.
"this is the right tracking no:" dedikten sonra bir numara yok ki? nerde bu yeni numara. Sen ona sorsana "what is the updated tracking nr?" i did not find it in your message. 082025491190 numarasını iptal etmiş o anlaşılıyor ama buna benzer bir numara vermiş olması lazım. Tabi sen yanlışlıkla teslim almış olduğunu işaretledin o da haklı olarak aldın diyor. Anlaşmazlığın çıkış noktası sizin hatanız, önemsiz bir şey ise uğraşmaya değmez. Ama çinlinin bir kabahati yok görünüyor. ya ptt de kayboldu ya da biri sokaktan iç etti sizin paketi.