Alıcam Ama Kararsızım.

Arkadaşlar, uzun süredir forumu ve internet sitelerini takip ediyorum ve karar verdim üye oldum siteye fikrinizi almak için.

Maxi scooter almak istiyorum, Ama ya fiyatı uymadı yada sorunludur diye korktum. Forumda bir çok konu okudum ve kafam karıştı, git gel yaşıyorum şu anda. Ben vaz geçmeden aşağıdaki beklentilerime uygun fikirlerinizi alabilirmiyim.

1-Sıvı soğutmalı olmasını istiyorum (Daha iyi sanırım ve ben 2 kişi olarak uzun yol yapmak istiyorum , hava soğutmalıda sorun yaşarmıyım bilmiyorum)

2-Hızlı olsun ama benzini az yakması önemli.

3- Sıfır bir motor istiyorum fakat fiyat olarak uygun birşey olmasını bekliyorum.

4-Servis ve yedek parça olaylarınıda göz önüne alırsak, kasası çürümeyecek, boyası dökülmeyecek, nikelaj parçası varsa paslanmayacak bir motor düşünüyorum.

Bu özelliklerde önerilerinizi alabilirmiyim arkadaşlar.

Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Başka ne istersin arkadaşım çay kahve :)
Bu fiyata bu özelliklerde sıfır bir scooter zor bulursun hatta zor değil bulamazsın..

zealsun 150-19 düşünebilrsin servisi fazla yok ama çin motoru oldugu için her motorcu bakıyo:p:queen:

Arkadaşlar, yanıtlar için teşekkür ederim ama bütün istediklerim olacak diye bir şart yok. Ben sadece beklentilerime en uygun olanını arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Çay kahvede isterim almaya gittiğimde sonuçta müşteriyim, ilk kez motor alıcam ve bu konuda ailemide birlikte olduğum kişiyide ikna etmek için 1 sene uğraştım, acemiliğimin kusuruna bakmadan uygun önerilerinizi bekliyorum.

Ben birkaç model beğendim ama her yeni model gördüğümde kafam karışıyor, sizlerinde objektif olabilmeniz açısından henüz beğendiğim modelleri yazmıyorum. Sizler lütfen önerilerinizi yazın, ben daha sonra baktığım modellerin içinde kararımı vermek için size tekrar danışacağım.

İstediğin gibi bulabilir misin bilmiyorum? Yani fiyat az gibi gözüküyor..
90 km 'nin üstüne çıkan scooter'lar var ama fiyat olarak istediğin sınırlara uymuyor gibi..
İkinci el az km'li bir scooter olarak bakabilirsin..

Peki arkadaşlar, fiyat ve diğer bilgileri sildim.

Sıvı soğutmalı modeller biraz pahalı, hava soğutmalı modellerde uzun yola çıkarsam veya rampada sorun yaşarmıyım, baktığım bir kaç 150 cc ve 125 cc modelde 3000YTL altı fiyatlar görebildim.

asm

Kymco Xciting 250 veya Yamaha X-Max 250 alabilirsin.

Kendi çaplarında fiyatları fena değildir.

Xciting 250 biraz modelli ve daha ucuz olabilir X-Max'a göre

X-Max almak Xciting 250 almaktan biraz daha mantıklı aslında(ikinci el,performans gibi durumlardan ötürü)

Xciting'i biraz daha ucuza almak mümkün ama

dostum beklentilerine dayanarak, seni doğrudan paklayacak en iyi motosiklet gilera nexus'tur. galerilerini bir gez gör beğen al tadını çıkar :cat:

500'lüğünün fiyatı ötvden ötürü biraz fazla ama 250'liğini 7000 ytl gibi rakamlara bile bulabilirsin tertemiz.

5 mılyardan asagı istediğin motoru zor blursun artı otomatık vıteslı scooterların az yakmasını bekleme 150 kurusu gozden cıkar :cat:

3 mılyara kadar cok temız CBF 150 5 vıtes motosıkletler var honda. 150cc 2 kişi fizana gidersin 1 saat durmadan kullanamıcagına gore hıc bır yolda kasmaz senı hem uzun yolda 80 kurus yakar :wiinkk:

bi ara sitede 0 kanuni bobcat 3500 ytl diye reklam vardı yağ soğutmalı kaliteli bi scooter tavsiye ederim

Arkadaşlar, uzun süredir forumu ve internet sitelerini takip ediyorum ve karar verdim üye oldum siteye fikrinizi almak için.

Maxi scooter almak istiyorum, Ama ya fiyatı uymadı yada sorunludur diye korktum. Forumda bir çok konu okudum ve kafam karıştı, git gel yaşıyorum şu anda. Ben vaz geçmeden aşağıdaki beklentilerime uygun fikirlerinizi alabilirmiyim.

1-Sıvı soğutmalı olmasını istiyorum (Daha iyi sanırım ve ben 2 kişi olarak uzun yol yapmak istiyorum , hava soğutmalıda sorun yaşarmıyım bilmiyorum)

2-Hızlı olsun ama benzini az yakması önemli.

3- Sıfır bir motor istiyorum fakat fiyat olarak uygun birşey olmasını bekliyorum.

4-Servis ve yedek parça olaylarınıda göz önüne alırsak, kasası çürümeyecek, boyası dökülmeyecek, nikelaj parçası varsa paslanmayacak bir motor düşünüyorum.

Bu özelliklerde önerilerinizi alabilirmiyim arkadaşlar.

Şimdiden çok teşekkürler.

@tipitipim kardeşim öncelikle sitemize hoşgeldin...

Formumuzu uzun süredir takip ettiğini söylemişsin..Demek ki bir şeyler
alamamışsın..(forum kuralları ve forum içindeki üyeler ilişkisini)..:farao:

Şu alayım mı, bunu bulayım mı, öyle alayım mı demişsinde

ne kendinden bahsetmişsin ne de Ehliyetinden, tecrübenden..:bounce:

Bu yazı karekteri bana hiç yabancı gelmedi.. ::belge::
Hele profilindeki bilişim, kan gurubu.....:wiinkk:

Buldum...:queen: :queen:

Başka ne istersin arkadaşım çay kahve :)

Şimdi çayını kahvesini içebilir.. :p

hyosung 25 gtr al
sıvı soğutmalı, şase içinde bi şase daha var dışardaki havayla baglantı sıfır hep soguk, az yakıyo çok deviri kullanmassan hızıda ztn racing işte 0-100 km 6sn, 1. viteste 50-55 yapıo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes beni dinlersen mondial 150 hs bol bol yedek parça sorunuszz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar