Alibaba üzerinden motosiklet bloğu satın almak

Merhaba tecrübe sahibi bu konuda bilgisi olan varmı Alibaba üzerinden motosiklet bloğu satın almak istiyorum çok güzel tork ve kw olarak muhteşem makinalar var su soğutmali 400cc lik 6 valfli tek silindir bir motor bloğu buldum kargo dahil toplam maliyeti 35.000 TL ye geliyor gümrük vergisi ve extra ücretleri nedir bu işler nasıl sorunsuz ca ilerler hiç bilgim yok

Şahıs olarak komple blok alamazsın.
Şahsi motor um için alacağım desem duyduğuma göre araç ruhsat isteniliyormus ve aldığın ürün ile karşılaştırma yapılıyor Muş sahsimi ticarimi diye gerçekten şahsi ihtiyaç olduğunu kanitlayinca sorun olmuyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buna bi 100 bin lira masraf çıkarırlar.
Bende öyle düşünüyorum

Motosikleti
1190 ADV
Alibaba ve Aliexpress aynı şekilde çalışmaz. Alibaba toptan satış üzerine kurulmuştur. Alibaba'dan şahıs olarak alışveriş yapamazsınız zaten.

Alibaba ve Aliexpress aynı şekilde çalışmaz. Alibaba toptan satış üzerine kurulmuştur. Alibaba'dan şahıs olarak alışveriş yapamazsınız zaten.
2016 yılında Daewoo marka aracim vardı motor karbüratör arzaliydi Alibaba üzerinden sipariş verdim ürün geldi İstanbul a gümrük beni aradı benden araç ruhsat istedi gönderdim ve ücret ödedim ürünü karbüratör sorunsuzca teslim aldım fakat şimdi bilmiyorum

Motosikleti
Motorlu bisiklet
Alıp alamayacağını bilmiyorum fakat böyle bir deneyimim var bisiklete takılan kitlerden sipariş etmiştim o zamanlar sınır yoktu 140 euro olması lazım urun 140 eurodan azdi vergi dahil 130 filan yapıyorlardı 5bin liralık ürün için toplam 17 18 bin lira ödemiştim sorunsuzca ilerlemesi için bana Mali müşavir tutturdular ve vergi çıkartmışlardı birde bu uygulamaların kargo sistemi çok kötü gümrüğe takılınca haberin olmuyor İstanbuldaysan Başakşehir de bekliyor her okul çıkışı pttye uğrardım soruşturmak için sonra eve tebligat gelince jeton düştü 😂😂 hiç unutmayacağım mutluluğum kabusa dönmüştü 😅 yenilen hakkımda haram olsun.

Alıp alamayacağını bilmiyorum fakat böyle bir deneyimim var bisiklete takılan kitlerden sipariş etmiştim o zamanlar sınır yoktu 140 euro olması lazım urun 140 eurodan azdi vergi dahil 130 filan yapıyorlardı 5bin liralık ürün için toplam 17 18 bin lira ödemiştim sorunsuzca ilerlemesi için bana Mali müşavir tutturdular ve vergi çıkartmışlardı birde bu uygulamaların kargo sistemi çok kötü gümrüğe takılınca haberin olmuyor İstanbuldaysan Başakşehir de bekliyor her okul çıkışı pttye uğrardım soruşturmak için sonra eve tebligat gelince jeton düştü 😂😂 hiç unutmayacağım mutluluğum kabusa dönmüştü 😅 yenilen hakkımda haram olsun.
Yağ soğutucu radyatör aldım komple aldiğıma pişman oldum hâlâ uğraşıp duruyorum extra ücretleri ne tutacak bakalım bu gün gönderdim müşavirliğe dekontu bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar