Alev Makinalı Motosiklet

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İngiltere'de Colin Furze adlı motosikletli, otomobillerin kornalı tacizinden bunalınca intikam için ilginç bir yönteme başvurdu. 30 yaşındaki su tesisatçısı, motosikletinin arkasına emsalini James Bond filmlerinde gördüğümüz alev makinesinden koydu. Alev makinesi gidondaki bir düğmeye basılınca faaliyete geçiyor ve 4 metre mesafeye kadar alev püskürtüyor. Ancak polis yasakladığı için, Furze motosikletini yalnızca boş arazide kullanabiliyor.

colin-furze-pic-geoff-robinson-136622617.jpg

flame-throwing-scooter.jpg

VİDEO

Kaynak: Sabah

Ekli dosyalar

• egzozalev.jpg
    egzozalev.jpg
    15.9 KB · Görüntüleme: 4,488
Son düzenleme:
iyi fikir. aslında bunun yerine boya sökücü püskürteceksin, adam su zannedecek ve ertesi güne kalmadan kaportadan boyalar kalkacak ::evil::

Mersin İl Temsilcisi
iyi fikir. aslında bunun yerine boya sökücü püskürteceksin, adam su zannedecek ve ertesi güne kalmadan kaportadan boyalar kalkacak ::evil::

... sonra da adam seni bir şekilde arayıp "polislerden önce" bulacak ve çocuğunuz olacak :queen:

dünyaevine girmenin başka yöntemleri de var canım kardeşim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya o ateş pek makinadan çıkıyormuş gibi görünmüyor amaa :mrgreen::mrgreen:

birde roket koysaymış ya...hatta ısıya güdümlü füze bile olabilir...vay heyvan vay...tam fantazi işi...:p

düşünsenize trafikte biri seni kızdırıyor...bilgisayar programlı stıngervari füzeyi araca yönlendiriyorsun...:p

Trafikteki kıllık yapan otomobil sürücülerine uygulanabilir. Plakayı iptal etmek şartıyla.

... sonra da adam seni bir şekilde arayıp "polislerden önce" bulacak ve çocuğunuz olacak :queen:

dünyaevine girmenin başka yöntemleri de var canım kardeşim

Ya abi çoluğu çombalağı bıraksan da şu ustaya bi çöksen acaip güzel olcak. Bu arada elemanı tanıyosun herhalde, yok tanımıyosan birazdan dönüp sana ileri-geri sallayabilir. Hakkı da olur hani:cherry:

Aslında uygulamak lazım bu sistemi,ne güzel olurdu,düşünsenize altınızda 600 rr ve 200 km hızla gidersen açıcaksın alevi.::comico::::comico::::comico::

Bugün böyle bir şeye çok ihtiyacım oldu.. O deveyi kızartmak isterdim doğrusu...

İyi fikir ama biz onlar kadar kötü olmayalım. Onlar zeka ve yetenekleri sadece kendi başına ayakta durabilen hatta gidebilen şeyleri kullanmaya yetecek kadar olduğundan bizi çekemiyorlar. Ama yakmak biraz sadistçe olur, şu boya sökücü meselesi güzel olur. Ben yanımda göz yaşartıcı spreyle geziyorum zaten bundan daha etkili :)

:p güzel ama beni taciz eden olursa burda duyurıyım iyi bir hastane bulsun yoksa kulağına bantlıyacağım kornadan sonra zor duyar, neyse kötü örnek olmıyalım :cherry:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bugün e-5 de mecidiyeköy yönü okmeydanı sapağına en soldan sapan aptal karıyı bunla ütmek isterdim:pr:

Birde avrupada korna,trafikte taciz,yayaya saygısızlık yok derler...Al işte adam pisko olmuş

Tam İstanbul için gerekli olan şey işte, hatta bunun bir de buji fırlatan modelinden yapacaksın.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar