Alestevardiya Yola cikti :)

Semihcim, :rendeer:

Sana mail atacaktim senin gonderdigin eski mail leri vazgectim arkadasim :)
Ne de olsa biz seninle dost olmustuk dimi?? Dusmancim, feministim....

off yeter yaa foruma bakıyorum bişeyler var sanıyorum zaten site yavaş açılıyo yormayın kabartmayın ayvalığa gelen varmı onu sööleyin.alestevardiya, gelmezse gitmem haberiniz olsun.ARTÇIDA OLSA GELECEK ARABA İLEDE OLSA YOLU YOK.hAYDİ ayvalığa biiirr kiii KALKIYOR cUNDA,şEYTAN SOFRASI BALIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
once tarihi kararlastirin arkadaslar ben gelmeyi dusunuyorum. Ama tarih kesin olmali...

Arkadaşlar bana o tarihler uyar.Bu akşam böyle bi gezi aktivitesi varsa bi konuşun aranızda.Dediğim gibi çoğunluğa uyarım.Bu arda dostlar 15-20 ekime kadar Bostancı maltepe arası dükkan lazım bilginiz< olsun

Motosikleti
Su Motoru
alestevardiya, benim dostum yoktur :) arkadaşlarım vardır öyle 3-5 maille dost edinmem veya 3-5 yılla :). Arkadaş olmuştuk ve arkadaşız feminist kardeş :p ...

alestevardiya, hevesini kırmak istemem, çok mutlusun ve umarım motosiklet hayatın hep böyle devam eder ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. tecrübeli insanlardan sürekli duyduğum tek birşey var ki o da "kaza yapacağın an, kendine en çok güvendiğin andır" lütfen artık biraz dha dikkatli kullanmaya çalış..

denizcimisin,nerde? bende askerde denizciydim marmariste :cherry: askermisin?,kaptanmı?,tayfamı?

yaaaa çıldırcaaammmm..... :pr:
alesteye mesaj attımmm...
silinmişşş.... :pr:

ulan bi dalga dönüyo ama....

msjımı tekrar yazıyommm...
...............
aleste bravoooooooooo....
şu pembeli olanmı sensinnn???????????? :cat:

ne bilim benim mesajın altına yazınca.. neyse kusura bakma, yanlış anlama durumu...

ccbbdd, alestevardiya gemide bulaşıkçı imiş, bana özel mesaj atarak söylemişti. Ama kimseye söyleme, kaptan ayakları yapıyorum diyodu.

En büyük hayalim motosikletle Dünya turu,Tabi onu yapmak için çok şey lazım ama ileriki yaşlarda olur heralde.Belki o zamana kadar burdan benim gbi 1-2 tane yol sevdalısı arkadaşıda kafalarım onlarda gelir :)

JaNTi, güzel demişsinde "alestevardiya yola çıktı" topici ile alakasını anlayabilmiş deilim ?

cenkmenderes, sen beni guldurdun Allah da seni guldursun emiiiiii :queen:

Bulasikci degildim Kamarottum ben!!! :flower:
Hayy Allahim yaaaa ne cocuksun.... :mrgreen:

Metehan evet ben o pembe giyinmis kisiyim fotografta...

METAL tamam arkadasim senin dedigin gibi olsun... Kelimelerin uzerinde cok durma bence cabuk yaslanirsin...

ilnapoli, ogudun icin saol. Ben zaten 2 aydir ben oldum diyemedigim icin cok hizli ilerlemiyorum. Istersen formu basindan bir daha oku. Ama iyi niyetli uyarina tesekkur edrrim yinede..

Herkesin 30 AGUSTOSSS ZAFER BAYRAMINI KUTLARIMMMMM :thumleft:

Artık bu kadar muhabbetten sonra bi nazar boncuğu takarsın motora valla göze geleceksin :queen:

motoman, takayım dımı?? Valla doruu sooluyosun! Besmele cekıp bınıyorum ama nazar boncuu da yakısır benım kızıma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar