Aldım Şu Kanuni 250C'yi Sonunda.

Tek siyah beğenen ben miyim acaba? Gerçi ikisini de çıplak gözle göremedim ama Kanuni sitesindeki siyahın resmi çok hoş bence. Ha bir de aklıma ne geldi, ben olsam 4 milyar 700'e bunu alacağıma %16 aylık repo yaparak (Yapı Kredi Bankası), bir dahaki ilkbahara Shadow 600 C alırdım... :queen:

Light' Alıntı:
Motor güzel, pantolon kötü. Ya kilo ver yada daha rahat birşey giy. Karizma bozulmasın.

Chopper ın tüm olayı aksesuar ve karizma nede olsa

Az biraz göbek iyidir erkekte. Hele Chopper'da bu göbek az bile.
Pantolona gelince o biraz duruştan kaynaklanıyo.
Motora gelince siyahıda fena değil. Ama grisi daha hoş geldi bana.

babacım hayırlı olsun.. yazıyı sökmüşün hemen,)))))))) abi ben frezede harley yazısı yazdım demirden bide parlattım veriyim sana.-))

aman choppery takla harley yazısı filan, gulerler adama, en basta ben :mrgreen:

soyle alevli filan bir sticker yapıştır bari , hem niye soktun KANUNİ yazısını derlerse, "bu stickerlar cok hosuma gidiyor, onu yapıstırabilmek için" diye bir deneme yapabilirsin... ;)

motorunu güle güle kullan..

Evet aslında desen daha iyi olur bencede şöyle siyah kontürlü kırmızı alevler veya gri alevler.

Yok arkadaşlar Harley falan yapmamda dediğiniz şekilde bi dizayn yapmayı düşünüyorum.
Wallah güzel olacak onunda fotosunu çeker gönderirim.

Kazasız günler diyerek açılışı yapıyorum.
Renk olayı gri çok itici be arkadaş, siyah yada kırmızı olsa idi çok daha fiyakalı olurdu.

Biri yukarıda repo yap demiş ama repo artuk eskisi gibi para kazandırmıyor:) Keşka öyle olsa bahara 11milyar yapacak olsa para hemen repo yaparım bir dahada 10 ay beklerim ama en fazla yapacağı para 6,5 -7 milyar ondan sonrası neyle olur öpücük ile verirlermi: :cherry:

ya bişi olmaz yazıyı fiyakalı yazarsan bişi anlamazlar zaten deri çantalar olunca tam harleye benziyo. kıslar yer hemen.-)))))))))

olm şöle katalog gibi bişi yap ta burda tırnaklarımızı yiyelim hasetlikten.-)))))))))

Katalog çekimlerine başlıycam.
Şöyle manyak bir hatun model arıyorum. Yakında burda sizlerle olacak.
Bol bol keyif yaparsınız.

Ya hatunları koyuyolar motorun önüne hiçbişey gözükmüyo(motoru kastediyorum)
Öyle bişe yapacaksan ablaları motorun arka planına koyda motorun heryeri gözüksün...Göstergeleri çekmeyide unutma... :pr:

walla burda bayi var bizim.bi tane 250 c var her gece titanımla gidip karşısında çekirdek yiyiom.-)))

Geliyor arkadaşlar sabredin.
Bedri_somon için göstergeleride çekecem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar