Aldım DELE'mi sonunda

Makine deniyor ya motosiklete benim de sebebim var kendime göre. makne demeye..

2 teker, insanı bir anda 22 sene geriye götürebiliyor, bir anda 13 yaşındayım ,arkadaşalarla bisikletin tepesindeyiz , hayal dünyasında uçak oluyoruz, otobüs bazen de kowboy...Malatya'da askeri lojmanlarda basıyoruz tüm gün pedala kan ter içinde.

İşte 35 yaşındayım şimdi de aynı duygular içindeyim, motorumla katılacağım ben de arkadaşlarıma , kah gideceğiz Polonezköy'e, kah Saros'a, kah Assos'a, kah Atina'ya , şimdiden heyecanı sardı beni ,yine döndüm 13 yaşıma....

Zaman Makinesi diyorum bu yüzden ben motora.

2006 Model 2000KM'de bir tazeyi aldım ben de sonunda , darısı tüm almak isteyenlerin başına.

hayırlı olsun. kazası belasız binersin inşallah...

Makine deniyor ya motosiklete benim de sebebim var kendime göre. makne demeye..

2 teker, insanı bir anda 22 sene geriye götürebiliyor, bir anda 13 yaşındayım ,arkadaşalarla bisikletin tepesindeyiz , hayal dünyasında uçak oluyoruz, otobüs bazen de kowboy...Malatya'da askeri lojmanlarda basıyoruz tüm gün pedala kan ter içinde.

İşte 35 yaşındayım şimdi de aynı duygular içindeyim, motorumla katılacağım ben de arkadaşlarıma , kah gideceğiz Polonezköy'e, kah Saros'a, kah Assos'a, kah Atina'ya , şimdiden heyecanı sardı beni ,yine döndüm 13 yaşıma....

Zaman Makinesi diyorum bu yüzden ben motora.

2006 Model 2000KM'de bir tazeyi aldım ben de sonunda , darısı tüm almak isteyenlerin başına.

hayırlı olsun hocam,Allah kaza bela vermesın.darısı bızım gıbı olmayanların basına,bır de fotolarını gorseydık en azından ıyı olurdu.

Hayirli ugurlu olsun ,güle güle kullan ,kazasiz belasiz insallah :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın tazenizi ( neden bilmem hafif hoş hissettim yazarken ama :) )

allah kaza bela vermesin hayırlı günlerde kullanman dilegiyle,
hayırlı olsun .

hayırlı olsun. kazasız belasız ve cezasız kullanmanız dilegiyle:rendeer:

GüzeL günLerde kuLLanman diLegi iLe arkadaşım.HayırLı ugurLu oLsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun darısı basımıza...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar