aldım çok şükür

Arkadaşlar sonunda motoru aldım ben ilk başta KANUNİ s170 t alacaktım ama gövde motor ve lastik durumundan vazgeçtim ve mağzada son kararı vererek KANUNİ GT 170(SİYAH) inşallah yarın hazır olacak ve fotoları eklerim yalnız bu foto ekleme işin i öğrenmem lazım önce :) ama gerçekten içime sinerek aldım inşallah beni üzmez ... iyi geceler

hayırlı olsun güle güle kullan hocam fotoda isteriz:)

sonunda alıcak biri gt170i. inşallah demezler 2 hafta sonra..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun...

Motosikleti
N'aC'i
hayırlı olsun uzun süre beklenen bi modeldi. bende girip bayiyle anlasmıstım. ama geliş tarihi sürekli aksadı. güle güle kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun, kazasiz belasiz sürüşler nasip etsin Rabbim.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dileği ile ( şimdi motoru alınca bunun kuyruğu eğri diyen çok olucaktır :queen:)

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dileği ile ( şimdi motoru alınca bunun kuyruğu eğri diyen çok olucaktır :queen:)

evet ne yamuk motormuş diyorum bende

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

photo.php

arkadaşlar cuma günden bari motorumu kullanıyorum gerçekten beni çok mutlu ediyor

motorun sesi çok iyi güç bana yetiyor bence hız ve güç kişiye göre değişir diye düşünüyorum( yasalara uygun hız yapıyor )
titreşim kanuni markasına göre ve 3100 tl ye göre hiç yok sadece motorun kaskı taka bilecek bağaj lastiği taka bilecek yeri yok :) alt taraflar plastik ama zaten kask kafada güzel ...yol tutuşu harikadanda öte fren sistemi çok kuvvetli motor frene basınca balık sırtı hiç yapmıyor diyebilirim daha kullandıkça anlatırım saygılarımla

Hayırlı uğurlu olsun, önemli olan tatmin, sen memnun olduktan sonra kimsenin moral bozucu sataşmaları'na kulak asma, Allah kazadan beladan esirgesin cümlemizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar