Aldım bir Honda Cbr 125

İyi günler ve iyi sürüşler arkadaşlar.Forumu ve dolayısı ile tüm Türkiye'de ve dünyadaki(english text) CBR 125 konusundaki yorum ve detayları okudum.Ve bütçeme göre hesaplı ve rahat rahat ödeyebileceğime karar verdikten sonra bende bu gün itibarı ile ve yapıkredi bankası otomobil kredisi ile Çanakkale honda bayiinden motorumu aldım.ama henüz teslim etmediler çünkü plaka ve ruhsat işleri var daha..Ptesi İnşallah

Motorsiklet beni görünüş olarak çok cezbetti,ve hep hayalimde böyle bir makine almak istiyordum ,ileride tabiiki bunu değiştiririm.

Ama motorsiklet dediğim gibi beni cezbetti ve ben motorsiklet konusunda sadece gösterişine,estetiğine bakarım.Allah isteyipte alamayanlarada nasip etsin.

hayırlı olsun! kazasız belasız, bol rüzgarlı sürüşler dilerim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi bir seçim Hayırlı olsun

hayrlı ugurlu olsun kardes resım eklersen bu sevıncını bızde paylasabılırız en yakın zaman da resımlerını beklıyoruz gule gule kullan

arkadaşlar selam bende motorumu değiştirmek istiyorum. Şu anda skyteam 200 lük bi cross um var ama 1 aydır yaşadığım fren sorunundan dolayı değiştiricem motordan baya soğudum bu ay tam 4 defa fren boşaldı 2 kere arka teker kitlendi neyse asıl konuya geleyim benim bütçeme uygun olarak şu andan yeni ve temiz motor olarak cbr 125 almak gelio ama aklıma takılan şu konular var öncelikle ben yaklaşık 7 aydır bi cross motor kullanıorum ondan inip bi 125 lik race e binince nasıl olur? ve bu motor nasıl bi motor yani verdiğin paranın ve adnın hakkını veriyormu yoksa...... cevaplarınız için şimdiden sağolun arkadaşlar

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
demek aramıza yeni bi kardeş katıldı haa:) bende memnun kalacağına eminim :cat: Allah kaza bela vermesin hayırlı sürüşler Allah tekerine taş dokundurmasın

İSABETLİ Bİ KARAR VERMİŞSİn.uzun kilometreler kazasız belasız sürüşler dilerim :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar